binder Connnector News

binder Voor efficiënte geautomatiseerde processen

Verschillende M12-connectors van binder zijn verkrijgbaar in uitvoeringen voor Surface Mount Technology (SMT). Dat is ten eerste gunstig omdat die minder plaats innemen op de print, en ten tweede omdat daarmee de assemblage gemakkelijker geautomatiseerd kan worden.

NSK

NSK ontwikkelt technologie voor het diagnosticeren van vetdegradatie op locatie

NSK ontwikkelt een wereldprimeur: een zeer nauwkeurige manier om snel en nauwkeurig de resterende levensduur van smeervet te diagnosticeren. Het bedrijf biedt de oplossing aan als een mobiele app, waarmee gebruikers ter plekke de conditie van het smeermiddel in lagers en lineaire bewegingssystemen kunnen analyseren. Deze innovatieve mogelijkheid vermindert de noodzaak voor vetinspecties en de kosten voor het bijvullen van smeermiddelen en helpt bedrijven bij het implementeren van op conditiegebaseerde onderhoudsstrategieën. NSK is momenteel op zoek naar input en feedback van klanten voor de lancering van de nieuwe app.

Seco Tools

Eenvoudige, nauwkeurige instelling van digitale kotterkop vermindert uitval

Seco Axiabore™ en Axiabore Plus™ digitale axiale kotterkoppen elimineren moeilijke, niet nauwkeurige kotterkopafstellingen die kunnen leiden tot uitval van onderdelen. Het brede digitale display zorgt voor snel en efficiënt afstellen en instellen.

Schneider Electric News

Geautomatiseerde duurzaamheidsrapportage met EcoStruxure IT van Schneider Electric

Nieuwe functies in de aankomende release van EcoStruxure IT bieden een verbeterde zichtbaarheid van het verbruik van energie en hulpbronnen, analyse van historische gegevens en gedetailleerde statistieken om organisaties te helpen voldoen aan wettelijke rapportagevereisten.

CRC Industries Europe

Garandeer naleving milieuwetgeving met Green Force

Met het nieuwe Green Force® ecoplatform komt CRC Industries tegemoet aan de vraag van technische werkplaatsen, productiefaciliteiten, onderhoudsspecialisten en distributeurs van industriële producten naar ontvetters, smeermiddelen en andere speciaal samengestelde producten die het milieu minder belasten zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties.

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers