EAO News

NIEUW - Serie 09 In-Cabin Rotary Cursor Controller

EAO breidt de Series 09 In-Cabin uit met de Rotary Cursor Controller (RCC) en Rotary Pushbutton (RPB). Deze zijn ontworpen voor intuïtief draaien, drukken en kantelen in het interieur van voertuigen.

Southco

SOUTHCO INTRODUCEERT NIEUWE R4-50 HEAVY-DUTY ELEKTRONISCHE DRAAISLUITING MET GEÏNTEGREERDE SENSOR

Southco heeft een nieuwe R4-50 Heavy-Duty elektronische draaisluiting geïntroduceerd met een geïntegreerde sensor en afgedichte elektronische bediening. Hiermee wordt de lijn draaisluitingen verder uitgebreid met opties die meer veiligheid en toegangscontrole op afstand bieden - ideaal voor veeleisende omgevingen.

FAULHABER GROUP

Het meest compacte Motion Control System op de markt

FAULHABER introduceert een nieuw systeem voor Motion Control. Om precies te zijn: de kleinste geïntegreerde Motion Controller ter wereld.

Schneider Electric News

Schneider Electric werkt samen met NVIDIA aan ontwerpen voor AI-datacenters

Nieuwe referentieontwerpen bieden een raamwerk voor de implementatie van NVIDIA’s accelerated computing platform binnen datacenters. De ontwerpen optimaliseren de prestaties, schaalbaarheid en energie-efficiëntie.

Tezmaksan News

ROI in automatisering voorspellen

Door Hakan Aydogdu, algemeen directeur van Tezmaksan Robot Technologies, bespreekt de opkomst van ROI-calculators, die kleine en middelgrote bedrijven kunnen helpen bij het voorspellen en maximaliseren van investeringen in CNC-automatisering.

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers