www.technologieenindustrie.com
PEPPERL+FUCHS PROCESS AUTOMATION

Active Infrastructure voor Ethernet-APL

Diagnose en glasvezel voor een succesvolle projectuitvoering.

Active Infrastructure voor Ethernet-APL
Oplossingen in roestvrijstalen en GRP-behuizingen met certificering voor explosiegevaarlijke omgevingen

Ethernet-APL creëert een netwerkinfrastructuur die een naadloze toegang geeft vanuit de controlekamer tot explosiegevaarlijke omgevingen, zodat u inzicht krijgt in de kwaliteit en status van uw productie en productietools. Ethernet-APL is een eenvoudige en betrouwbare technologie met hoge datadoorvoer die gebruikers toegang geeft tot de process- en diagnoseinformatie van apparaten die deze mogelijkheid aanbieden.

Via de Ethernet-APL field switch van Pepperl+Fuchs' FieldConnex kunnen meerdere toepassingen tegelijkertijd informatie vanuit het machinepark verwerken. Een extra diagnoselaag over de fysieke laag zelf stelt medewerkers in staat om fouten of sluipende kwaliteitsvermindering in de installatie op te sporen en voortijdig te elimineren. Diagnose via Ethernet-APL-technologie helpt gebruikers om de productiekwaliteit en uptime te garanderen. De field switch rapporteert metingen van de fysieke laag, ook voor glasvezeltransmissie.

Speciaal ontworpen SFP-modules verbinden de switch met het netwerk via single-mode en multimode glasvezelkabelss en ondersteunen kabellengtes tot 30 km. Ze zijn gecertificeerd als hulpstuk voor de switch voor installatie in Zone 2/Div. 2.

Pepperl+Fuchs toonde haar nieuwste infrastructuurproducten voor elk signaaltype, van intrinsiek veilige barrières en Remote I/O tot veldbussen en Ethernet-APL, aan een zeer geïnteresseerd publiek op de Hannover Messe 2024. De experts van het bedrijf begeleiden planners en eindgebruikers op hun traject richting digitalisering van hun procesinstallaties.

www.pepperl-fuchs.com

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers