www.technologieenindustrie.com
Southco

SOUTHCO: NIEUW NYLON CONSTANT KOPPEL-SCHARNIER VAN SOUTHCO BIEDT POSITIECONTROLE IN EEN COMPACTE OPLOSSING

Southco breidt zijn succesvolle lijn E6 Constant Torque-scharnieren uit met een compacte, nylon versie die is ontworpen voor kleine toepassingen.

SOUTHCO: NIEUW NYLON CONSTANT KOPPEL-SCHARNIER VAN SOUTHCO BIEDT POSITIECONTROLE IN EEN COMPACTE OPLOSSING

De nieuwste toevoeging aan onze E6 50 Constant Torque Position Control-scharnierserie meet 45 mm met een koppelbereik van 4-16 in/lbs. De nieuwe E6 50 is 65% lichter in gewicht vergeleken met ons standaard E6 50-scharnier.

De serie Constant Torque Position Control-scharnieren van Southco biedt constante weerstand over het gehele bewegingsbereik, waardoor gebruikers deuren, beeldschermen en andere gemonteerde componenten eenvoudig kunnen positioneren en veilig in elke gewenste hoek kunnen vasthouden: volledig geopend, volledig gesloten of ergens daartussenin.
 
Het nieuwe E6 Constant Torque Position Control-scharnier is gemaakt van robuust nylon en roestvrij staa. Het biedt de voordelen van een constant koppel en een eigentijdse vormgeving in een compact, economisch pakket voor kleinere deuren en panelen. De nylon E6-serie is verkrijgbaar met zowel symmetrisch als asymmetrisch koppel, wat een verfijnder gevoel biedt bij elke toepassing.

De lijn positiecontrolescharnieren van Southco is verkrijgbaar in een breed scala aan koppelbereiken, maten en materialen om te voldoen aan de toepassingsbehoeften in verschillende sectoren. Southco-scharnieren voor positiecontrole bieden betrouwbare positionering en consistente bedieningsinspanningen. Ook bieden de scharnieren gegarandeerde prestaties zonder aanpassing gedurende de levensduur van de meeste toepassingen.
 
Global Product Manager Stewart Beck voegt hieraan toe: “Southco's nieuwe nylon E6 Constant Torque Position Control Hinge biedt corrosiebestendige positiecontrole in een klein pakket, waardoor het een ideale oplossing is voor een verscheidenheid aan toepassingen die een economische wrijvingsoplossing vereisen om kleinere panelen, deuren en deksels open te houden.”

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers