www.technologieenindustrie.com
Schneider Electric News

Maak kennis met dochterondernemening InTWO

Cybersecurity, digitale transformatie, digitalisering van de waardeketen, veilig op afstand werken, beheersing van IT-kosten, verschuiving van operational technology (OT) naar internet technology (IT). Vraagstukken waar u dagelijks mee bezig bent en die voor ons als Schneider steeds relevanter worden om met u over te praten.

Maak kennis met dochterondernemening InTWO

Door onze krachten en kennis te bundelen met die van InTWO, één van onze dochterondernemingen, kunnen we u nog beter helpen met deze onderwerpen en zijn we een ook uw gesprekspartner op gebied van IT en cloud.

Of het nu gaat om een performante cloudinfrastructuur, een veilige en moderne werkplek voor medewerkers, bedrijfskritische applicaties, data & AI voor realtime inzichten en besluitvorming, of advies op het gebied van cybersecurity, onze dochteronderneming InTWO helpt uw organisatie naar een hoger niveau te tillen.

InTWO helpt bedrijven meer te bereiken met cloudtechnologie. Met meer dan 25 jaar ervaring is InTWO gespecialiseerd in het brengen van het Azure-cloudplatform, Microsoft Dynamics 365-applicaties, Modern Workplace, data & AI en cybersecurity naar zes grote industrieën: manufacturing, construction, real estate, retail, logistics en professional services.

InTWO heeft niet alleen meer dan 1.000 klanten in 40 landen geholpen met het oplossen van zakelijke uitdagingen door middel van uitgebreide IT-oplossingen, ze heeft hen ook in staat gesteld om het volgende niveau van bedrijfsgroei te ontgrendelen door de bedrijfsstrategie aan specifieke digitale executies te koppelen.

InTWO’s IT-oplossingen zijn afgestemd op specifieke zakelijke behoeften, door een combinatie van de gekwalificeerde mensen en de beste Microsoft-technologieën: Azure, Dynamics 365, Modern Workplace, Data & AI en Cybersecurity.

InTWO doet dit door:

  • Het koppelen van IT-oplossingen aan uw bedrijfsstrategie
  • Het transformeren van uw geïsoleerde IT-systemen in intelligente en geïntegreerde tools
  • Het optimaliseren van de productiviteit van medewerkers door middel van IT
  • Het combineren van databronnen voor beter realtime inzicht en besluitvorming

De oplossingen zijn veilig, performant, altijd beschikbaar en kosteneffectief, waardoor tijd wordt bespaart aan beheer en concurrentievoordeel wordt behaald.

InTWO video:



www.se.com

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers