Southco

Huisdieren reizen nu eerste klas met behulp van Southco's toegangsoplossingen

Na meerdere keren te hebben toegekeken hoe bij de dierenkliniek van zijn vrouw de dieren zich in en uit voertuigen moesten worstelen, besloot Karl-Heinz Kamlage, oprichter van Dog&Drive, met zijn technische team een slimme oplossing voor dit probleem te bedenken. Zo ontstond de unieke, handgemaakte instap-applicatie van Dog&Drive.

Verlinde

Verlinde stelt elektrische bandtakels voor een pekelproces voor

Een kaasfabriek in Mayenne ondervond diverse onderhoudsproblemen met haar kettingtakels, die werden gebruikt voor een kaaspekelproces. Bretagne Manutention, partner van Verlinde en al 30 jaar leverancier van goederenbehandelingsmaterialen aan de fabriek, ontwikkelde een oplossing op maat.

NSK

NSK lagers besparen kosten bij onderhoud scheepslading transporteur

Toen de lagers voor een bochtpoelie op een scheepslading transporteur in een ijzerertshaven in Australië vervangen moesten worden, ontwierp NSK een oplossing met tweerijige tonlagers die niet alleen gemaakt waren van het door NSK gepatenteerde HTF staal, maar ook voorzien waren van een afneembare nitrilafdichting. Het resultaat was een langere levensduur en een aanzienlijke besparing op de kosten van stilstand.

NSK

Voordelen van NSK NH serie lineaire geleidingen duidelijk zichtbaar in glasbewerkingstoepassing

Een Italiaanse fabrikant van glasbewerkingsmachines heeft veel profijt van het inzetten van lineaire geleidingen uit de NH serie van NSK. Voordat de NH30 serie (roestvaststalen) lineaire geleidingen kon worden gebruikt in een verticale boor- en freesmachine voor vlakglasproducten, moesten meerdere uitdagingen overwonnen worden om eindgebruikers optimale prestaties te kunnen leveren.

LEROY-SOMER

Met Nidec Leroy-Somer versterkt Ahlstrom-Munksjö zijn band met de lokale economie en verovert nieuwe exportmarkten

Voldoen aan de verwachtingen van de markt… koploper blijven van de groep innovators op zijn vakgebied…. zijn klanten continu beter van dienst zijn. Om het orderboek bij te kunnen houden en zich verder te kunnen blijven ontwikkelen, werd onlangs de fabriek van Ahlstrom Specialties in Saint-Séverin in de Charente (Frankrijk) uitgebreid. De fabriek omvat momenteel vier volledige productielijnen die alle vier volledig zijn uitgerust met Nidec Leroy-Somer motoren. Waarom is gekozen voor deze motoren?.

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers