www.technologieenindustrie.com
Southco

Nieuwe serie compacte roterende sluitingen van Southco met directe kabelloze bediening

Southco heeft zijn succesvolle lijn roterende sluitingen verder uitgebreid met de R4-10 roterende sluiting met directe bediening. Southco's nieuwste roterende sluiting kan rechtstreeks via een drukknop of hendel worden geactiveerd, zonder dat daarvoor een kabel of stang nodig is. Een met rubber afgedekte pal vermindert mogelijke geluidsoverlast tussen sluiting en actuator tijdens de bediening.

Nieuwe serie compacte roterende sluitingen van Southco met directe kabelloze bediening
De R4-10 met directe bediening biedt een eenvoudige oplossing voor toegang bij applicaties waar de afstand tussen de roterende sluiting en de bediening klein is. Het ontwerp met directe bediening zorgt voor extra voordeel doordat de bediening en de roterende sluiting aan verschillende kanten van de applicatie kunnen worden aangebracht.

Met zijn compacte ontwerp neemt Southco's R4-10 met directe bediening nauwelijks ruimte in de behuizing in, waardoor verborgen vergrendeling en verhoogde beveiliging mogelijk zijn. Gemaakt van corrosiebestendig en roestvast staal, worden deze sluitingen geleverd met een geïntegreerde bumperfunctie. Dit maakt ze uitermate geschikt voor een breed scala aan toepassingsomgevingen binnen de industrie. Bovendien kunnen de R4 roterende sluitingen worden gecombineerd met Southco’s programma mechanische en elektronische actuatoren en kabels voor een compleet roterend sluitsysteem.

Global Product Manager Cynthia Bart voegt toe: "Southco's nieuwste uitbreiding van de serie R4 roterende sluitingen zorgt ervoor dat de afstanden tussen toegangsdeuren kort kunnen zijn dankzij de directe, kabelloze bediening tussen de roterende sluiting en de actuator."

Voor meer informatie over Southco's complete lijn R4 roterende sluiting oplossingen, bezoek www.southco.com, e-mail de 24/7 afdeling klantenservice op This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., bel 610-459-4000 of fax uw vragen naar 610-459-4012.

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers