www.technologieenindustrie.com
Southco

Nieuwe Bluetooth® controller biedt draadloze, web gebaseerde toegangscontrole

Southco heeft onlangs zijn lijn elektronische toegangsoplossingen uitgebreid met een toegangscontroller waarbij BLUETOOTH® apparaten, zoals een smartphone of tablet, kunnen worden gebruikt als referentie voor het draadloos bedienen van een elektronische sluiting. Virtuele sleutels worden daarbij vanaf elke computer die op internet is aangesloten via een remote web portal draadloos naar een smart apparaat verzonden.

Nieuwe Bluetooth® controller biedt draadloze, web gebaseerde toegangscontrole
De BT BLUETOOTH® controller zorgt voor draadloze controle en bewaking van intelligente sluitingen, zonder dat daarvoor fysiek verbinding moet worden gemaakt met een netwerk, of software moet worden geïnstalleerd, beheerd en onderhouden. In combinatie met een intelligente elektronische sluiting van Southco, biedt de BLUETOOTH® controller een volledig verborgen fysieke beveiligingsoplossing op basis van BLUETOOTH® LE voor gebruikerstoegang en een remote web portal voor het beheren van referenties en audittrajectbewaking.

Het systeem beschikt over multi-level encryptie, eenvoudige instelling en installatie, en de mogelijkheid om een smartphone op 30 meter afstand uit te lezen. In combinatie met de BT BLUETOOTH® controller kunnen intelligente, verborgen elektronische sluitingen waardevolle informatie en activa beschermen en beveiligen met digitale toegangsregistratie, waarmee de naleving kan worden aangetoond van regelgeving als de Payment Card Industry Data Security Standard (PCI DSS ), Health Insurance Portability and Accountability Act (HIPAA) en Federal Information Security Management Act (FISMA.

Virtuele sleutels kunnen worden toegewezen en beheerd met de VIZpin® applicatie, die een veilig, cloud gebaseerd platform biedt voor het remote beheer van gebruikerstoegang tot Southco's BT BLUETOOTH® controller. Tijd gerelateerde virtuele sleutels kunnen draadloos naar een gratis smartphone applicatie worden verzonden via VIZpin’s cloud gebaseerde web portal. Eenmaal ingelogd in het beveiligde web portal, kan de beheerder in real-time elektronische sleutels toevoegen of verwijderen, om zo toegang te verlenen aan geautoriseerde gebruikers – weliswaar binnen een vastgesteld tijdsbestek.

General manager Steve Spatig voegt toe, "Southco's BLUETOOTH® Lock Controller levert baanbrekende, disruptieve technologie voor het draadloos en remote controleren en bewaken van fysieke toegang, zonder een fysieke netwerkverbinding. Met onze nieuwe BLUETOOTH® controller kan in real-time toegang worden verleend aan personen, overal ter wereld, met een eenvoudige webapplicatie en een willekeurige smartphone met BLUETOOTH®."

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers