www.technologieenindustrie.com
Bonfiglioli

Nieuwe compacte hydraulische aandrijving met geïntegreerde axiale plunjermotor - Bonfiglioli serie 600WT

Aandrijfspecialist Bonfiglioli breidt zijn programma wielaandrijvingen uit met de nieuwe 600WT serie aandrijvingen, uitgerust met een nieuwe axiale plunjermotor en speciaal ontworpen voor landbouwmachines.

Nieuwe compacte hydraulische aandrijving met geïntegreerde axiale plunjermotor - Bonfiglioli serie 600WT
De 606WT wielaandrijving van Bonfiglioli combineert bewezen mechanische systemen perfect met een nieuwe geïntegreerde 68 cc/omw tuimelplaatmotor en is daarmee de beste keuze voor landbouwmachines met closed loop circuits, zoals zelfrijdende sproeiers.

In deze aandrijving, met een uitgaand koppel van maximaal 17.000 Nm, is de Th68 axiale plunjermotor ingebouwd. De motor is ontworpen voor een continue druk van 450 bar en een maximale volumestroomsnelheid van 160 l/min en is bovendien geschikt voor zero displacement.

Als extra functies heeft de 606WT aandrijving een tweestanden hydraulische slagvolumeregeling of als alternatief een elektrische proportionele continu variabele regeling met ingebouwde snelheidssensor. Mechanische ontkoppeling, een geïntegreerde houdrem, hydraulische veerdrukrem of dynamische rem, inclusief inspectie-opening, zijn als optie leverbaar.

Met meer dan 40 jaar ervaring met grote fabrikanten van landbouwmachines en een breed scala aan betrouwbare, efficiënte en innovatieve producten, is Bonfiglioli de ideale partner voor de perfecte oplossing.

www.bonfiglioli.com

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers