www.technologieenindustrie.com
Southco

Southco’s nieuwe roestvast stalen tweetraps roterende sluiting levert hoge sterkte en corrosiebestendigheid

Southco heeft zijn succesvolle serie roterende sluitingen uitgebreid met een roestvast stalen uitvoering van zijn populaire R4-30-serie. De R4-30 tweetraps roterende sluiting is van hoogwaardig roestvast staal en heeft een tweetraps ontwerp dat onjuiste vergrendeling bij toepassingen met zware behuizingen voorkomt.

Southco’s nieuwe roestvast stalen tweetraps roterende sluiting levert hoge sterkte en corrosiebestendigheid
De R4-30 roterende sluitingen van Southco kunnen eenvoudig worden verborgen in een applicatie en hebben een glad buitenoppervlak zonder wrikpunten, met push-to-close gemak voor deuren en panelen. Deze sluitingen zijn leverbaar in robuust roestvast staal en bieden hoge sterkte in veeleisende omgevingen. Ze zijn ideaal voor een brede range industriële toepassingen, waaronder off-highway, industriemachines en transport. Daarnaast kunnen de R4 roterende sluitingen worden gebruikt als onderdeel van een compleet systeem, in combinatie met Southco’s programma mechanische actuatoren en kabels.

Global Product Manager Cynthia Bart voegt hieraan toe: "De roestvast stalen tweetraps R4-30 roterende sluiting is robuust en corrosiebestendig, waardoor deze sluitingen een ideale keuze zijn voor toepassingen in veeleisende omgevingen. Het verborgen karakter van de sluiting verbetert het industriële ontwerp en daarmee tegelijkertijd de veiligheid ervan."

Voor meer informatie over Southco's complete lijn R4 roterende sluitingen, ga naar www.southco.com, e-mail de 24/7 klantenservice op This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., bel 610-459-4000 of fax uw vraag naar 610 -459-4012.

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers