www.technologieenindustrie.com
NSK

Instructievideo inductieverwarming toegevoegd aan NSK academy

Er is een nieuwe AIP + -handleiding toegevoegd aan het online opleidingsplatform NSK academy (www.nskacademy.com). De tutorial voor inductieverwarming is de nieuwe aanvulling in het AIP + programma voor onderhouds- en servicetools die u kan raadplegen op de site.

Instructievideo inductieverwarming toegevoegd aan NSK academy
-Image1.jpeg – De AIP + zelfstudievideo met als thema inductieverwarming staat nu online op de website van de NSK-academie

De specifieke opleidingsmodules helpen de geregistreerde gebruikers van de NSK academy hoe ze het AIP + programma kunnen inzetten om er maximaal voordeel uit te halen. Elke handleiding biedt een gids met praktische tips voor de installatie en onderhoud van lagers, wat op zijn beurt de betrouwbaarheid en winstgevendheid van machines verhoogt. De juiste toepassing van AIP + -tools kan de levensduur van de lagers verlengen, de machineprestaties verbeteren, de uitvaltijd minimaliseren en de kosten decimeren.

De kern van elke module bestaat uit een cursus, video en vragenlijst waarbij cursisten een certificaat ontvangen na de succesvolle afronding. De nieuwste zelfstudievideo van NSK die nu online staat handelt over inductieverwarmers, die zorgvuldig en gelijkmatig de lagers die gemonteerd worden met een perspassing op een as verwarmen. Inductieverwarmers laten toe om lagers te installeren zonder gebruik van specifialehandgereedschappen en vermijden dat er kracht moet uitgeoefend worden op de lagers tijdens de installatie.

NSK biedt drie types inductieverwarmingen aan in verschillende groottes, op basis van gewicht en stroomvereisten. De draagbare inductieverwarmer weegt slechts 3,5 kg en is geschikt voor lagers / werkstukken met een gewicht tot 10 kg, terwijl de op een werkbank gemonteerde versie een capaciteit tot 300 kg aan kan. Deze uitvoering wordt geleverd met een reeks beugels voor diverse lagermaten. Ten slotte is de inductieverwarming voor zware toepassingen. Deze wordt op de vloer gemonteerd om gewichten tot 1200kg aan te kunnen. Een handig ontwerp met glijarm maakt het systeem makkelijk bruikbaar voor zware lagers tot 1,2 m buitendiameter.

Een van de tips in de nieuwe zelfstudievideo is hoe u de functie voor vermogensaanpassing van de inductieverhitters voor de montage van gevoelige lagers kan gebruiken.

De zelfstudievideo van de NSK-inductieverwarmer laat zien hoe lagers veilig en efficiënt verwarmd kunnen worden tot de optimale temperatuur, zodat een eenvoudige warme montage gegarandeerd wordt.

www.nskacademy.com

Instructievideo inductieverwarming toegevoegd aan NSK academy

-Image2.jpeg - NSK inductieverwarmers maken het mogelijk om lagers met een perspassing te monteren zonder specifieke handgereedschappen

 

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers