www.technologieenindustrie.com
Southco

Southco breidt Europese productieactiviteiten uit naar Polen

Southco, Inc., wereldwijd leider in toegangshardware oplossingen, kondigde vandaag aan dat het zijn operationele voetafdruk naar Polen zal uitbreiden. TouchPoint Inc., het moederbedrijf van Southco, heeft land gekocht in de zuidoostelijke regio van Rzeszów, waar Southco een nieuwe fabriek van 60.000 vierkante meter laat bouwen, zodat het kan voldoen aan de behoeften van zijn al maar groeiend Europese klantenbestand.

Southco breidt Europese productieactiviteiten uit naar Polen
Southco President Thomas Mehler (links) en Philip Kempson, Managing Director Europe (rechts) zetten de spade in de grond bij de nieuwe productielocatie van Southco in Rzeszów (Polen).

De bouw van de nieuwe vestiging wordt dit jaar gestart en begin 2019 afgerond. Met de Poolse uitbreiding krijgt Southco de beschikking over een nieuwe locatie die toekomstige groei van de activiteiten in Europa mogelijk maakt, door het creëren van lokale productie- en distributiecapaciteit. Het besluit van Southco om een nieuwe vestiging in Polen te bouwen sluit aan bij de internationale trend om te investeren in deze zich snel ontwikkelende regio, die rijk is aan lokaal talent en cultuur. De nieuwe faciliteit wordt toegerust met de modernste technologie en zal nieuwe en opwindende kansen voor werkgelegenheidsgroei bieden aan de lokale economie. De werving van personeel staat gepland voor later dit jaar.

"We zijn verheugd om ons te kunnen vestigen een gebied dat zich steeds meer ontwikkelt tot een centrum voor ontwikkeling en nieuwe technologie, en we kijken uit naar het opstarten van Southco’s activiteiten in Polen," vertelt Thomas Mehler, President van Southco, Inc. "Na de voltooiing van onze nieuwe vestiging in Polen beschikken we over twee vestigingen in het Verenigd Koninkrijk en één op het Europese vasteland. Hierdoor wordt onze operationele en orderverzamelcapaciteit verder versterkt en kunnen we nog meer toegevoegde waarde aan onze klanten bieden.”

Over TouchPoint
TouchPoint is een particulier, gediversifieerd en wereldwijd actief groeibedrijf, gevestigd in Concordville, PA. TouchPoint richt zich op het acquireren en ontwikkelen van niche, snelgroeiende productiebedrijven, waar technologie en ‘human touch’ een duidelijk verschil maken voor de eindgebruiker. De huidige TouchPoint portfolio bestaat uit een Access Hardware Platform, dat is geworteld in Southco, een Medical Technology Platform, dat ITD, Mediwell en Vanas Medical omvat, en een Intelligent Vending & Inventory Platform dat bestaat uit SupplyPoint en Vanas. In totaal hebben de TouchPoint bedrijven meer dan 4.000 medewerkers in 24 landen en bedienen ze meer dan 80.000 klanten in bijna 100 landen over de hele wereld.

www.touchpointinc.com

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers