www.technologieenindustrie.com
PEPPERL+FUCHS PROCESS AUTOMATION

VisuNet GMP: regelen en monitoren in GMP-omgevingen

VisuNet GMP is een productreeks van Pepperl+Fuchs, die op maat gemaakt wordt voor de specifieke eisen van de farmaceutische en de voedings- en drankindustrieën. Het productportfolio bevat monitoren, afstandsmonitoren en pc’s.

VisuNet GMP: regelen en monitoren in GMP-omgevingen
Het VisuNet GMP productportfolio bevat eenvoudige monitoren, monitorsystemen op afstand met een Ethernetaansluiting op de hostcomputer, evenals complete pc-systemen. Ze bieden diverse mechanische bevestigingsmogelijkheden en zijn beschikbaar in vele configuraties, zoals enkele en dubbele monitorsystemen. Alle modellen zijn uitgerust met een 19 inch display, welke ook als touchscreen beschikbaar is. Ze zitten in een RVS behuizing, die een beschermingsgraad van IP65 heeft. Afstandsmonitoren en pc’s beschikken over RS232-, PS/2-, Ethernet-, evenals USB-interfaces.

Het ontwerp van de premium VisuNet GMP productreeks werd speciaal gemaakt voor gebruik in biowetenschappelijke industrieën. GMP (Good Manufacturing Practice) beschrijft de eisen voor de kwaliteitscontrole van productieprocessen, die door verschillende instituten worden opgedragen, zoals de Europese Commissie en de Amerikaanse FDA. De geselecteerde materialen, oppervlakten, evenals de algehele architectuur van deze systemen worden ontworpen, zodat de opeenhoping van vuil en vloeistoffen wordt voorkomen. Daarnaast staat het ontwerp gemakkelijke reiniging, evenals eenvoudige onderhoud en de controle en reparaties van alle mechanische componenten toe. Hetzelfde geldt voor de desinfectie, pasteurisatie en sterilisatie.
 
 

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Related Articles

PEPPERL+FUCHS PROCESS AUTOMATION
Modulair ontwerp voor maximale flexibiliteit
PEPPERL+FUCHS PROCESS AUTOMATION
In het hart van procesinstallaties via Ethernet

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers