www.technologieenindustrie.com
Seco Tools

Seco innoveert Jetstream Tooling® voor ISO-draaibewerkingen

Seco heeft haar toonaangevende Jetstream Tooling®-oplossingen uitgebreid met nieuwe gereedschapshouders, koelklemmen en schachtadapters die samen optimale draaibewerkingen mogelijk maken. De ISO-draaihouders zijn voorzien van koelklemmen met Seco's JETI-technologie (Jetstream Integrated), net als de VDI-schachtadapters. De JETI-technologie houdt machines operationeel terwijl spanen en warmteontwikkeling efficiënt worden geregeld.

Seco innoveert Jetstream Tooling® voor ISO-draaibewerkingen
HQ_IMG_Jetstream_Tooling_Range_2.jpg

Hoewel de nieuwe gereedschapshouders een inwendige koeling hebben, zijn ze nog steeds geschikt voor gebruik met uitwendige koelhulzen. De inwendige JETI-technologie van Seco leidt koelvloeistof rechtstreeks van de machine naar de gereedschapshouder en naar buiten via de nieuwe koelklemmen. Omdat de klemmen zijn gemaakt door 3D printen, zijn de inwendige koelvloeistofkanalen ervan geoptimaliseerd voor draaitoepassingen om de spaanbreking en de standtijd te optimaliseren op een nieuw, hoger niveau. Dankzij de klemmen kunnen snijplaten snel en moeiteloos worden verwisseld met slechts één schroef.

Met Seco's nieuwe reeks VDI-schachtadapters kunnen draaibanken met VDI-revolverkoppen nu ook profiteren van de mogelijkheden van Seco's Jetstream Tooling®. De nieuwe adapters bieden werkplaatsen de hoge productiviteit en lange standtijd die mogelijk zijn bij het gebruik van hogedrukkoelvloeistof.

De ISO-draaihouders zijn verkrijgbaar in vierkante schachtafmetingen 2020 en 2525, en het initiële gamma houders omvat 28 items. Adapters zijn links of rechts voor VDI afmeting 30, 40 en 50, zijn leverbaar met sterbevestiging voor VDI-revolverkoppen grootte 30 en 40 en geschikt voor vierkante schachten van 20 mm en 25 mm.

Neem voor meer informatie over Jetstream Tooling® contact op met een plaatselijke Seco-vertegenwoordiger of ga naar onze Jetstream Tooling®-productpagina.

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers