www.technologieenindustrie.com
Carrier

AquaForce® Vision 30KAV gelanceerd tijdens Carrier Core Innovation Events

Carrier is verheugd dat de nieuwe AquaForce Vision 30KAV serie zijn weg door Europa heeft gevonden tijdens de Carrier Core Innovation, een reizende expositie die deze zomer door zes Europese steden trok. De AquaForce Vision 30KAV koelmachine met Greenspeed® Intelligence is de nieuwste en één van de meest geavanceerde koelmachines die Carrier op de markt brengt. Tijdens de Carrier Core Innovation toonde Carrier de allereerste geïntegreerde 360° videomontage op ware grootte van de koelmachine. Carrier, wereldleider op het gebied van hoogtechnologische verwarmings-, airconditioning- en koeloplossingen, is onderdeel van UTC Climate, Controls & Security, een divisie van United Technologies Corp. (NYSE: UTX).

AquaForce® Vision 30KAV gelanceerd tijdens Carrier Core Innovation Events

Carrier Core Innovation in Montluel


Het middelpunt van het Carrier Core Innovation event was een levensgrote replica van een AquaForce Vision koelmachine. Binnenin de replica werd met zes projectoren een 360° video afgespeeld, die klanten persoonlijk kennis liet maken met de nieuwe technologie. De buitenkant van het model diende als een visuele weergave op ware grootte van de inwendige componenten van de koelmachine. De indrukwekkende visualisatie bood de bezoekers de unieke ervaring van het kunnen rondlopen in de koelmachine. De expositie vond plaats in zes verschillende steden in Europa, beginnend in Essen, Berlijn, Madrid, Rome, Londen en eindigend in Montluel in het UTC Center of Excellence for Chillers.

De AquaForce Vision 30KAV vloeistofkoelmachine met Greenspeed Intelligence is een geavanceerde oplossing voor commerciële en industriële toepassingen. De serie biedt nominale koelvermogens van 500 kW tot 1100 kW met R134a koelmiddel. Voortbouwend op deze innovatieve nieuwe serie wordt later in 2018 de PUREtecTM HFO R-1234ze koelmiddelversie (30KAVze) gelanceerd.

Carrier's AquaForce Vision 30KAV realiseert uitstekende energieprestaties. Uitgerust met schroefcompressoren en ventilatoren, beide met variabele snelheid – AC-motor als standaard en EC-motor als optie - en optionele pompen met variabel toerental, stemt de AquaForce Vision 30KAV van Carrier automatisch het koelvermogen en het waterdebiet af op de variërende belasting van het gebouw of proces. Dit resulteert in een efficiënte werking in zowel vol- als deellast. De nieuwe serie koelmachines heeft een SEER tot maximaal 5,73, een Eurovent-gecertificeerde European Seasonal Efficiency Ratio (ESEER) van maximaal 5,4 in de koelmodus en een Energy Efficiency Ratio (EER) van maximaal 3,5 bij vollast. De 30KAV serie biedt een energie-efficiency die tot 40% hoger is dan de 30GX serie met dezelfde footprint.

Voor meer informatie over de AquaForce Vision, of om uw lokale dealer te vinden, bezoek www.carrier.com

AquaForce<sup>®</sup> Vision 30KAV gelanceerd tijdens Carrier Core Innovation Events

Carrier Core Innovation in Rome.

AquaForce<sup>®</sup> Vision 30KAV gelanceerd tijdens Carrier Core Innovation Events

Carrier Core Innovation in Madrid.

AquaForce<sup>®</sup> Vision 30KAV gelanceerd tijdens Carrier Core Innovation Events

Binnenin de replica.

 
AquaForce<sup>®</sup> Vision 30KAV gelanceerd tijdens Carrier Core Innovation Events

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers