www.technologieenindustrie.com
MAYR

mayr® Power Transmission lanceert vernieuwde website

Informatiever, beter georganiseerd, attractiever en toegankelijker

mayr® Power Transmission lanceert vernieuwde website
Aandrijfspecialist mayr® Power Transmission presenteert zich sinds kort op internet met een compleet nieuwe website. Op www.mayr.de is uitgebreide informatie te vinden over veiligheidskoppelingen, askoppelingen en veiligheidsremmen. Bovendien kun je er catalogi als pdf- downloaden, alsmede technische documentatie en CAD-bestanden voor alle producten.

Dankzij het moderne ontwerp en de transparante structuur van de pagina’s die gegenereerd worden met TYPO3, biedt de website een hoog niveau aan gebruikersvriendelijkheid. Samen met de verfijnde technologie en de heldere menustructuur, ziet de nieuwe mayr® website er goed uit met zijn extra features zoals de ‘quick start’ functie voor insiders en een keuze-assistent voor het op betrouwbare wijze selecteren en dimensioneren van askoppelingen. De snelstart-functie leidt bezoekers met specifieke ideeën direct naar de gewenste informatie. Het ‘Products’-menu gidst bezoekers en geïnteresseerden helder en simpel door de hele productrange van mayr® Power Transmission naar een geschikt product. Het zoeken naar specifieke producten of informatie wordt ondersteund door een op elke site-pagina toegankelijke full-text zoekmachine.

Een andere bijzonderheid van de nieuwe internetsite is de brede keus aan download items. Gedetailleerde informatie is voor elk product in PDF-format en als 2D- en 3D-CAD-bestand beschikbaar. Hierdoor kunnen geïnteresseerden en potentiële klanten snel beschikken over de catalogi, alsmede over bedieningsinstructies en overige technische informatie die ze nodig hebben, waardoor bespaard kan worden op de kosten van papier en dure postbezorging. Het heldere menu maakt het duidelijk en makkelijk om te navigeren. Alle essentiële informatie over mayr® Power Transmission is beschikbaar onder het ‘Company’ menu, inclusief de bedrijfshistorie, de bedrijfsfilosofie en het laatste nieuws over producten en het bedrijf zelf.

De producten kunnen verdeeld worden in zes gebieden. Op drie gebieden speelt mayr® een leidende rol en zelfs wereldleidende rol, veiligheidskoppelingen, veiligheidsremmen en askoppelingen, deze gebieden worden prominent getoond op de homepage, waar de meeste bezoekers vervolgens direct worden doorgeleid naar het gewenste productsegment. Zelfs voor niet-specialisten is het overzicht van de industrie zeer interessant. Het geeft een beeld van de verschillende toepassingen voor de producten van mayr. Via het uitgebreide Service deel van de website kunnen gebruikers in contact treden met mayr® Power Transmission, terwijl dit deel van de site tevens het zoekproces naar productinformatie vereenvoudigt.

Afbeelding
File: P-0-12-Bild1.jpg

Nieuwe homepage:
www.mayr.de

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers