www.technologieenindustrie.com
Beijer Electronics Products AB

Beijer Electronics gaat strategische samenwerking aan met Amerikaanse QSI Corporation

Beijer Electronics is een strategische samenwerking aangegaan met QSI Corporation, een Amerikaans bedrijf dat robuuste operatorinterfaces ontwikkelt en verkoopt alsmede dataterminals voor industriële OEM’s en commerciële voertuigsysteemintegrators. De strategische alliantie zal Beijer Electronics’s aanwezigheid in de VS versterken.

QSI gaat zijn productaanbiedingen bouwen rond het nieuwe software platform iX van Beijer Electronics en deze verkopen via zijn kanalen in de VS. Door het iX platform in hun aanbod op te nemen kan QSI de complete markt voor industriële automatisering aanspreken. Tevens zal het bedrijf de iX panelen van Beijer Electronics opnemen in zijn lopende productportfolio.

Beijer Electronics' President en CEO, Fredrik Jönsson’s commentaar op de samenwerking:
“De samenwerking met QSI verstevigt onze positie op de Amerikaanse markt. Samen zijn we in staat onze VS-klanten een sterke range producten aan te bieden waarin ons software-platform iX een sleutelrol vertolkt.”

QSI ontwerpt en levert robuuste HMI panelen en mobiele dataterminals voor gebruik in industriële toepassingen en transportvoertuigen. Hun producten, verkocht onder zowel hun eigen naam dan wel als klantspecifieke oplossing, zijn robuust en bestendig tegen extreme omstandigheden als trillingen, grote temperatuurverschillen en andere parameters. Het bedrijf is actief in de VS en heeft zijn hoofdkwartier in Salt Lake City.

Het iX platform is verreweg de grootste investering in productontwikkeling van Beijer Electronics en deze nieuwe softwaretechnologie biedt een schaalbare en flexibele oplossing met eenvoudige programmering en makkelijke integratie met andere systemen. Vijf modellen van de iX panelen werden eind vorig jaar geïntroduceerd, de software is beschikbaar op een stand-alone basis voor gebruik in bestaande operatorsystemen.

The iX platform is by far Beijer Electronics´ largest investment in product development and this new software technology provides a scalable and flexible solution that brings simpler programming and facilitates integration with other systems. Five models of the iX panels were launched last fall, and the software is available on a standalone basis for use in existing operator systems.

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers