www.technologieenindustrie.com
NORD Drivesystems

http://energy.nord.com

NORD DRIVESYSTEMS levert een compleet scala economische en veilige aandrijftechnologieën voor alle automatiseringstaken in de sector duurzame energie. Toepassingen zijn onder andere biomassa, zonne-energie en windmolens. Om een antwoord te kunnen geven op specifieke vragen uit deze sector biedt een nieuwe microsite op http://energy.nord.com nu oplossingen en een overzicht van de productportfolio, die hoog presterende decentrale frequentieomvormers en aandrijvingen met beschermingsgraad tot IP66 omvat.

http://energy.nord.com
Voor toepassingen onder zware milieuomstandigheden is een breed scala aan optionele functies beschikbaar voor het complete assortiment. Deze omvatten uitgebreide temperatuurbestendigheid, verbeterde corrosiebescherming en speciale coatings die zoutcorrosie voorkomen in maritieme omgevingen. Voor toepassingen in een potentieel explosieve atmosfeer, zoals de productie van biogas, levert NORD volledig volgens ATEX-voorschriften. Met meer dan 10.000 verkochte ATEX-systemen per jaar, is NORD een ervaren partner met precies de juiste technologie voor elke taak.

Voor zijn energiebesparende IE2 en IE3 motoren gebruikt NORD actiever materiaal, samen met een hogere kwaliteit plaatstaal voor minder verliezen, en een hogere kopervullingsgraad. Aangezien de constructieve verbeteringen resulteren in grotere vermogensreserves, kunnen in vele toepassingen kleinere motoren worden gebruikt; dit betekent dubbele efficiencyvoordelen.

Afbeelding: Het nieuwe webadres voor alle antwoorden op vragen over aandrijvingen voor het opwekken van duurzame energie: energy.nord.com

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers