www.technologieenindustrie.com
FLIR Systems Trading Belgium BVBA

FLIR introduceert nieuwe omgevingsmeter voor HVAC/R

Voor nauwkeurige metingen van de luchtsnelheid, temperatuur en relatieve vochtigheid

FLIR introduceert nieuwe omgevingsmeter voor HVAC/R
ARLINGTON, VA, VS, 26 maart 2019 – FLIR Systems, Inc. (NASDAQ: FLIR) introduceert vandaag de multifunctionele EM54-omgevingsmeter voor HVAC/R-metingen. De uiterst nauwkeurige EM54 is ideaal voor de inspectie van luchtkanalen, elektromotoren, thermische apparatuur en andere systeemonderdelen in woningen, bedrijfspanden en fabrieken. Deze gebruiksvriendelijke meter van hoge kwaliteit laat gebruikers snel en nauwkeurig symptomen opsporen van verstopte filters, lekkages in luchtkanalen die de luchtstroom beperken, en kortsluitingen in HVAC-systemen.

De FLIR EM54-omgevingsmeter is uitgerust met een externe anemometer met schoeprad voor luchtsnelheidsmetingen met een hoge resolutie en een groot bereik waarmee gebruikers de luchtsnelheid bij de luchtinlaat en -uitlaat van kanalen snel en nauwkeurig kunnen meten. Zo kan de luchtstroom in de leiding eenvoudig worden berekend en kunnen problemen efficiënt worden opgelost.

De ingebouwde hygrometer van de EM54-omgevingsmeter identificeert afwijkingen van de relatieve vochtigheidsniveaus in de omgeving, die kunnen resulteren in risico's met statische elektriciteit op productielocaties en ongemakken in woningen en kantoren. De bijgeleverde type-K contacttemperatuurprobe is praktisch voor het controleren van elektromotoren en onderdelen van thermische apparatuur op de juiste bedrijfstemperatuur. De EM54 berekent ook de nattebolt- en dauwtemperatuur.

De EM54-omgevingsmeter heeft een eenvoudig af te lezen multifunctioneel display, een MIN-MAX-AVG opnamefunctie en een instelbare timer voor automatische uitschakeling. De robuuste en betrouwbare multifunctionele tool heeft een beperkte garantie van drie jaar.

Ga voor meer informatie naar FLIR.eu/EM54.
FLIR introduceert nieuwe omgevingsmeter voor HVAC/R

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers