www.technologieenindustrie.com
Seco Tools

Nieuwe Seco schroefdraadkwaliteit blinkt uit in toepassingen voor essentiële onderdelen

De geavanceerde coating en de gereedschapsgeometrie van de nieuwe TTP2050 schroefdraadsnijkopkwaliteit van Seco Tools biedt efficiënte, veilige, stabiele prestaties, samen met de effectieve spaancontrole die nodig is om te voorkomen dat de schroefdraadspanen essentiële onderdelen in de laatste fasen van de productie beschadigen.

Nieuwe Seco schroefdraadkwaliteit blinkt uit in toepassingen voor essentiële onderdelen


 De nano-laminaat PVD-coating van de TTP2050-kwaliteit, vervaardigd uit afwisselende lagen van titanium-aluminiumnitride (TiAlN) en titanium-siliciumnitride (TiSiN), biedt de extreme slijtageweerstand die nodig is voor het bewerken van gietijzer, gereedschapsstaal, roestvast staal en andere uitdagende staalsoorten. Deze chemie gaat verder dan de mogelijkheden van de universele coatings die vaak worden gebruikt bij schroefdraadsnijden, terwijl de gereedschapsgeometrie van de TTP2050-kwaliteit betrouwbare prestaties levert voor verhoogde productiviteit in die materialen.

De TTP2050 schroefdraadsnijkwaliteit is verkrijgbaar in 44 profielen met geometrie -A, in de maten 11 mm en 16 mm (0,433 inch en 0,650 inch). De nieuwe kwaliteit is leverbaar met zowel interne als externe schroefdraad voor alle standaard, gangbare schroefdraadprofielen.

Neem voor meer informatie over de TTP2050-schroefdraadsnijkwaliteit contact op met uw lokale Seco-vertegenwoordiger of ga naar onze productpagina over TTP2050-schroefdraadsnijkwaliteit.

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 15.000+ IMP-volgers