www.technologieenindustrie.com
NORD Drivesystems

myNORD klantenportal: de korte weg naar optimale aandrijfoplossingen

Efficiënt, transparant en 24/7 beschikbaar - met het myNORD klantenportal www.mynord.com kunnen klanten online aandrijfoplossingen uit het standaardprogramma van NORD DRIVESYSTEMS (reductoren, motoren, aandrijfelektronica) configureren en bestellen. Eenvoudig, praktisch en snel.

myNORD klantenportal: de korte weg naar optimale aandrijfoplossingen
Eenvoudig, praktisch en snel: in het myNORD klantenportal van NORD DRIVESYSTEMS kunnen klanten online hun aandrijfoplossingen configureren, offertes en CAD-data opvragen en orders bekijken.
Afbeelding: © Gorodenkoff | fotolia.com / Getriebebau NORD


Klanten worden stap voor stap door het orderproces geleid. Een breed scala aan zoek- en selectiefuncties (bijv. motorvermogen, uitgaande snelheid, uitgaand koppel) vereenvoudigen de keuze van de optimale aandrijftechniek. Dankzij de plausibiliteitscontrole toont de productconfigurator in het myNORD klantenportal alleen de opties die overeenkomen met de reeds ingevoerde eisen. Uitleg over de configuratiefuncties kan met informatiesymbolen worden weergegeven. Online configuratie en conformiteitscontrole van ATEX motorreductoren is eveneens mogelijk. Bovendien bestaat de mogelijkheid om decentrale aandrijftechniek of schakelkastregelaars te configureren.

Online aandrijfoplossingen configureren en bestellen

Alle configuratiestappen worden uitgevoerd op één scherm. Alle ingevoerde specificaties en de nog te selecteren functies worden duidelijk weergegeven in een venster rechts op het scherm en blijven altijd zichtbaar. Daarnaast kunnen 3D modellen, overzichtsschetsen en maatschetsen worden gegenereerd voor de geconfigureerde aandrijfoplossingen. Bovendien kunnen klanten de gecreëerde CAD-data eenvoudig downloaden en direct integreren in hun CAD-programma. Zelfs tijdens de configuratie zijn alle aankoopprijzen zichtbaar en na voltooiing kan een offerte worden opgevraagd en het orderproces worden geactiveerd.

Alle orders, projecten en documentatie zijn continu in beeld

Alle lopende en voltooide orders worden duidelijk weergegeven in de ordertrackingtool en kunnen eenvoudig worden gefilterd en gesorteerd. De status van order en levering kan permanent real time worden gevolgd. Daarnaast hebben geregistreerde klanten de mogelijkheid om hun configuraties op te slaan en deze voor verschillende doeleinden te gebruiken. myNORD maakt onder andere een snelle specificatie van nieuwe varianten vanuit de bekende basis mogelijk.

In het documentencentrum kan de productdocumentatie voor de specifieke order in meerdere talen worden gedownload. De documenten omvatten gebruiks- en onderhoudshandleidingen of lijsten met reserveonderdelen. Ze kunnen worden gedownload of eenvoudig als link worden doorgestuurd.

De teamfunctie maakt gezamenlijke toegang mogelijk voor alle medewerkers die binnen het bedrijf betrokken zijn bij aandrijftechniek - niet alleen toegang tot de configuraties, maar ook tot alle andere beschikbare data.

myNORD: Eenvoudig. Praktisch. Snel.

Snelle en eenvoudige configuratie, een gebruikersvriendelijke interface en intuïtieve menu's, toegang tot een overzicht van alle relevante documenten, een snelle opvolging van orders en zendingen in real time en direct genereren van offertes - in het myNORD klantenportal vinden klanten met één klik de juiste aandrijfoplossing. myNORD is 24/7 beschikbaar en is het persoonlijke platform voor samenwerking met NORD.

myNORD klantenportal: de korte weg naar optimale aandrijfoplossingen

Alle configuratiestappen worden op één pagina uitgevoerd. Klanten kunnen altijd zien welke specificaties zijn ingevoerd en welke functies nog moeten worden geselecteerd.

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers