www.technologieenindustrie.com
FAULHABER GROUP

MICROMO is nu FAULHABER MICROMO LLC

De FAULHABER GROUP herstructureert haar Noord-Amerikaanse Operations Center om de groei te versnellen.

MICROMO is nu FAULHABER MICROMO LLC
FAULHABER MICROMO Team - © FAULHABER

Vanaf juli 2019 is MicroMo Electronics Inc. (MICROMO) officieel gereorganiseerd tot FAULHABER MICROMO LLC, en wordt het een volledig geïntegreerd onderdeel van de FAULHABER Drive Systems divisie van de FAULHABER GROUP. Deze herstructurering betekent dat de langetermijnvisie van wijlen eigenaar van het bedrijf, Dr. Fritz Faulhaber Jr., werkelijkheid wordt, en onderstreept FAULHABER MICROMO’s positie als toonaangevend leverancier van uiterst precieze mini-aandrijfsystemen in de Noord-Amerikaanse markt. Faulhaber’s visie van één groot familiebedrijf werd voortgezet door zijn weduwe, Ping Faulhaber. Als huidige president van MICROMO zegt Ping: "Deze reorganisatie verzekert dat FAULHABER MICROMO kan groeien en bloeien als een Faulhaber-bedrijf dat al generaties tot de familie behoort, met de naam en de visie die onze high-tech klanten zo waarderen." FAULHABER MICROMO blijft eigendom van de familie, onder wie Ping Faulhaber, als 100% dochter van FAULHABER Drive Systems uit het nabij Stuttgart gelegen Schönaich.

"De naam FAULHABER MICROMO is voor een familiebedrijf een goede keus, omdat het de herinnering van beide oprichters levend houdt," zegt de nieuwe CEO van FAULHABER MICROMO LLC, Karl Faulhaber. Hij is de kleinzoon van de oprichters van zowel MicroMo Electronics Inc. als FAULHABER Drive Systems.

FAULHABER MICROMO wil op de Noord-Amerikaanse markt de klantervaring verder verbeteren door nog intensiever gebruik te maken van de engineering-, design- en projectmanagement-capaciteit van FAULHABER, wereldleider in precisie-aandrijfsystemen.

Deze verandering in de organisatie wordt nog eens extra zichtbaar door de overgang van het MICROMO merk naar het FAULHABER merk, dat de naam draagt van de oprichters en over de hele wereld symbool is voor hoge kwaliteit en innovatie in precisie-aandrijvingen.

MICROMO is nu FAULHABER MICROMO LLC
FAULHABER MICROMO LLC in Clearwater, FL USA - © FAULHABER

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 15.000+ IMP-volgers