www.technologieenindustrie.com
Beijer Electronics Products AB

Beijer Electronics opent filiaal in Sao Paulo, Brazilië

Als onderdeel van haar strategie om organische groei te stimuleren via geografische expansie en om klanten wereldwijd lokaal te kunnen ondersteunen, opent Beijer Electronics nu een filiaal in Sao Paulo, Brazilië.

Beijer Electronics opent filiaal in Sao Paulo, Brazilië
De nieuwe dochteronderneming zal het volledige gamma van Beijer Electronics producten verkopen en vermarkten, waaronder operator panels, industriële PC's en industriële netwerkproducten. Bovendien krijgt de dochteronderneming, die nu opent, de volledige verantwoordelijkheid voor de Braziliaanse markt inclusief locale sales en customer support.

Uitbreiden om dichter bij de klant te zijn
“Met de vestiging van onze eigen organisatie in Brazilië, kunnen we nu meer directe service bieden aan onze lokale klanten, evenals aan onze wereldwijde klanten met activiteiten in Brazilië,” aldus Carl-Johan Zetterberg Boudrie, Business Development Director, en hij vervolgt: “Brazilië is een groeiende economie die interessante mogelijkheden binnen de industriële automatisering en industriële datacommunicatie biedt. Onze aanwezigheid in Brazilië is onderdeel van onze geografische expansiestrategie, en we blijven nieuwe markten betreden om te groeien en onze klanten te volgen.”

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers