www.technologieenindustrie.com
HMS Industrial Networks AB

HMS Networks winnaar van de Swedish Enterprise Award in Duitsland

Winnaar in de categorie ‘Medium-Sized Company’

HMS Networks winnaar van de Swedish Enterprise Award in Duitsland

HMS Networks is uitgeroepen tot winnaar van de 2019 Swedish Enterprise Award in Duitsland in de categorie middelgrote bedrijven. De prijs wordt sinds 2003 uitgereikt door de Zweedse Kamer van Koophandel, Business Sweden en de Ambassade van Zweden en is bedoeld voor Zweedse bedrijven die zich succesvol hebben gevestigd in Duitsland. "We zijn erg trots op de prijs, die een bevestiging is voor onze succesvolle vestiging en activiteiten in Duitsland", vertelt Staffan Dahlström, CEO van HMS.

"In de afgelopen 20 jaar heeft HMS zich bewezen als een belangrijke partner voor Duitse bedrijven op het gebied van industriële communicatie en Industrial Internet of Things (IIoT). Duizenden Duitse producenten van automatiseringsproducten, machinebouwers en fabrieken maken gebruik van onze oplossingen. We zijn bijzonder succesvol geweest in het segment van middelgrote industriële bedrijven", aldus Staffan Dahlström. "Dankzij toonaangevende communicatieoplossingen en nauwe samenwerking tussen het hoofdkantoor van HMS in Halmstad en onze Duitse organisatie, hebben we Duitse bedrijven kunnen helpen om hun concurrentiepositie te verbeteren en hun marktaandeel te vergroten, zowel in Duitsland als internationaal," vervolgt Dahlström.

HMS Networks heeft sinds 2000 een eigen vestiging in Duitsland. Momenteel is de Duitse markt met ongeveer 25% van de totale omzet de grootste markt van HMS. Het succes in Duitsland heeft sterk bijgedragen aan de wereldwijde groei van HMS. HMS heeft op dit moment in totaal 150 medewerkers in Duitsland, verdeeld over een verkoopkantoor in Karlsruhe en ontwikkelingscentra in Ravensburg, Wetzlar en Buchen.

De Swedish Enterprise Award zal worden uitgereikt tijdens een gala-avond in Berlijn op 21 november.


Over de Swedish Enterprise Award

Sinds 2003 wordt de Swedish Enterprise Award in Duitsland uitgereikt door de Zweedse Kamer van Koophandel, Business Sweden en de Zweedse ambassade. Alle Zweedse bedrijven die zich met succes op de Duitse markt hebben gevestigd, hebben de mogelijkheid om hiervoor een aanvraag in te dienen. De prijs is verdeeld over drie categorieën: grote bedrijven, middelgrote bedrijven en nieuwkomers op de Duitse markt.


  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 15.000+ IMP-volgers