www.technologieenindustrie.com
Keba

KeTop T20

Verlicht mobiel werk

KeTop T20
De industriële draagbare handterminals van de KeTop T20 serie zijn de lichtste ter wereld. Met een gewicht van slechts ongeveer 1lb (halve kilo) en door hun ergonomische ontwerp zijn de handterminals van de KeTop T20 serie makkelijk en zonder inspanning te bedienen, ook met één hand. Deze mobiele terminal is leverbaar in twee uitvoeringen - als T20 techno en als T20 eco. Beide typen hebben een zeer hoog contrast, goed leesbaar OLED display met WQVGA resolutie, hetgeen ook beschikbaar is als een touchscreen.

De T20 techno is uitgerust met een programmeerbaar LCD toetsenbord met tactiele toetsen, waarmee onbeperkt op maat toetsenbord indelingen kunnen worden gemaakt met individuele toetsontwerpen in verschillende talen. Optimale prestaties zijn gewaarborgd. Verder kan een efficiënte gebruikerbegeleiding door het gericht tonen en verbergen van de toetsen makkelijk worden gerealiseerd. Dit bespaart trainingsinspanning en behoedt effectief tegen bedieningsfouten. Aldus kan het hele machinepark worden bediend met slechts één type draagbare terminal. De T20 eco richt zich op prijsgevoelige toepassingen en beschikt over een robuust membraantoetsenbord dat kan worden aangepast aan de eisen van de klant. Voor zowel CNC- als roboticatoepassingen zijn speciale versies leverbaar.

Alle KeTop T20-modellen leveren een hoge verwerkingscapaciteit en de beste ergonomie in de robuuste, voor de industrie ontworpen, behuizing. Verschillende bedieningsorganen, zoals sleutelschakelaars, drukknoppen, hand- of potentiometer askeuzeschakelaar zijn leverbaar. Daarmee is een optimale aanpassing aan de specifieke toepassing mogelijk. De apparaten zijn geschikt voor controledoeleinden, visualisatie, en onderwijs, en zijn bijzonder veelzijdig.

Voor de benodigde prestaties zorgt een krachtige, ARM Cortex, op A8-architectuur gebaseerde OMAP3503 high-performance processor. Verschillende interfaces, zoals Ethernet, RS232 en RS422-CA maken eenvoudige integratie in bestaande automatiseringssystemen mogelijk. Verder kunnen alle controles van de CoDeSys Automation Alliance met KeTop T20 worden uitgevoerd. Daarnaast worden gangbare bussystemen zoals CAN en Profibus alsmede real-time Ethernet protocollen, zoals EtherCAT en Sercos III, ondersteund. Eenvoudige aanpassing, implementatie en beheer van de user interface kan worden gedaan met de gebruiksvriendelijke KeStudio ViewEdit, inclusief een groot aantal kant-en-klare widgets. Daartoe kunnen grafische elementen eenvoudig worden geïntegreerd; aanpassingen aan de GUI volgens de wensen van de klant kunnen gemakkelijk en snel worden uitgevoerd.

Bijschriften:
KeTop T20 techno met vrij programmeerbaar, tactiel LCD toetsenbord.
KeTop T20 eco met membraan toetsenbord - tot 36 tactiele toetsen zijn mogelijk.

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers