www.technologieenindustrie.com
NSK

Dr. Ulrich Nass nieuwe CEO van NSK Europe Ltd

De Raad van Bestuur van NSK Ltd. kondigt de promotie aan van Dr. Ulrich Nass tot CEO van NSK Europe Ltd. Zijn benoeming is van kracht sinds 1 oktober 2019. Dr. Nass werd tegelijkertijd eveneens benoemd tot Vice President van NSK Ltd. . Sinds hij in februari 2019 de functie van Chief Operating Officer overnam, tekende hij de lijnen uit voor de transformatie van NSK Europe richting de toekomst.

“Namens alle leden van de Raad van Bestuur wens ik Dr. Nass proficiat met zijn aanstelling. Ik wens hem het allerbeste toe en alle geluk in deze sleutelpositie voor het begeleiden van de toekomstige ontwikkeling van NSK Europe en de daarbijhorende taken," aldus zijn voorganger Masatada Fumoto. 

Masatada Fumoto kwam bij NSK aan boord in 1984 en was CEO van NSK Europe Ltd. sinds april 2018. Zijn taken als Executive Vice President van NSK Ltd. en directeur van de afdeling Automotive Steering & Actuator zal hij voortzetten.

NSK is een wereldwijd actieve organisatie die actief is in onderzoek, ontwikkeling en producttie van Motion & Control oplossingen voor taken in voornamelijk de mobiliteitssector en industrie. Het bedrijf is vandaag de marktleider in Japan en als we het marktaandeel wereldwijd in aanschouw nemen, is NSK de derde grootste producent ter wereld.

Dr Ulrich Nass neemt sinds 1 oktober de taak over als Chief Executive Officer van NSK Europe Ltd. Sinds hij in februari 2019 de functie van Chief Operating Officer overnam, tekende hij de lijnen uit voor de transformatie van NSK Europe richting de toekomst.


Dr. Ulrich Nass nieuwe CEO van NSK Europe Ltd

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 15.000+ IMP-volgers