www.technologieenindustrie.com
PEPPERL+FUCHS PROCESS AUTOMATION

BTC14 Box Thin Client

De industriële box thin clients van Pepperl+Fuchs Pepperl+Fuchs zijn speciaal ontworpen om een betrouwbare en robuuste virtualiseringsoplossing te bieden voor de uitdagende omstandigheden van zware industriële omgevingen. 24 uur per dag, 7 dagen per week en 7 dagen per week inzetbaar voor gebruik in industriële omgevingen.

BTC14 Box Thin Client
Figuur 1: Vooraanzicht van de BTC14

De nieuwe BTC14 is ontworpen om hoge temperaturen, schokken en trillingen gedurende lange perioden te weerstaan. Het nieuwe gamma is een aanvulling op de reeds bekende thin clients uit de bestaande BTC12-reeks -voor toepassingen met twee monitoren- en de BTC01 die de eerste quadmonitorgeneratie vormt.
De BTC14 heeft vier digitale uniforme DisplayPorts®, waarmee processen kunnen worden gevisualiseerd op maximaal vier UltraHD (4K) schermen, waardoor een optimaal overzicht van alle informatie wordt verkregen. Dankzij de extra montagekits en het robuuste ontwerp kan de BTC14 op zeer uiteenlopende manieren geïnstalleerd worden. De beschikbaarheid op lange termijn en het moderne computerplatform maken de BTC14 klaar voor de toekomst. De voorgeïnstalleerde Pepperl+Fuchs VisuNet RM Shell 5-firmware vereenvoudigt zowel het virtualiseren van hostsystemen als het snel en intuïtief configureren.
De Thin Client-portfolio wordt vervolledigd door de innovatieve VisuNet Control Center-beheertool dat een efficiënt en gecentraliseerd beheer van alle Thin Client apparaten mogelijk maakt samen met de RM Shell 5 firmware: van de BTC's in de controlekamer en de productiegerelateerde werkstations tot het monitoren op afstand in het veld in Ex-zone 1/21.


BTC14 Box Thin Client
Figuur 2: Achteraanzicht van de BTC14
 

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers