www.technologieenindustrie.com
Balluff News

Magn.gec. lengtemtsyst. met IO-Link-int

Absoluut lengtemeetsysteem met IO-Link-interface, Smart Sensor Profile 2.0 en Condition Monitoring.

Magn.gec. lengtemtsyst. met IO-Link-int
Het absolute meetsysteem BML SL1 overtuigt in alle toepassingen waarin een grote absolute nauwkeurigheid van posities en eindposities vereist is. Het is ontwikkeld voor meet- en positioneringstaken in alle sectoren en het combineert de voordelen van een magneetbandmeetsysteem met de innovatiefste interface op het gebied van besturing.

De positiegegevens worden snel en betrouwbaar doorgegeven via de geïntegreerde IO-Link-interface. Voor regeltoepassingen is een optionele analoge interface beschikbaar.IO-Link biedt u parametreer- en diagnosefuncties, waarmee onder meer statusbewaking (Condition Monitoring) van het meetsysteem mogelijk is.

Als andere lengtemeetsystemen te groot, te langzaam, te onnauwkeurig of te inflexibel zijn, kunt u op het meetsysteem BML SL1 vertrouwen. Hierbij is de koppeling met IO-Link-systemen heel simpel. Of het nu om lineaire of draaiende bewegingen, lengte- of hoekmeting, formaatinstelling of korte of lange lengten gaat, dit systeem vormt een eenvoudige en voordelige oplossing voor talloze toepassingen.

www.balluff.com
 

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 15.000+ IMP-volgers