www.technologieenindustrie.com
Turck News

COMPACTE INTERFACETECHNOLOGIE VOOR MODULAIRE MACHINES

Past ook in kleine behuizingen van modulaire machines: IMXK-Ex-signaalscheider.

COMPACTE INTERFACETECHNOLOGIE VOOR MODULAIRE MACHINES

IMXK12-interface apparaten met één kanaal voor platte schakelkasten op modulaire of mobiele machines

Turck breidt haar interfaceportfolio uit met de compacte één-kanaals IMXK serie voor schakelkasten met ondiepe behuizingen, die vaak worden gebruikt in modulaire machines of mobiele toepassingen. Met een diepte van slechts 77 mm is de IMXK serie 35 procent korter dan de nieuwste conventionele interface apparaten. Wat betreft precisie en snelheid in reële omstandigheden, presteert de IMXK beter dan vergelijkbare apparaten met grotere afmetingen.

De IMXK apparaten kunnen worden gebruikt als bijbehorende apparatuur voor het aansluiten van intrinsiek veilige veldapparatuur tot Zone 0. De IMXK zelf kan ook worden gemonteerd in Ex-compatibele behuizingen in Zone 2. Alle varianten kunnen bovendien worden gebruikt in functioneel veilige circuits tot SIL2. In eerste instantie zijn vier varianten beschikbaar: scheidingsschakelversterkers voor digitale ingangssignalen (IMXK12-DI), ventielaansturingsmodules voor digitale uitgangssignalen (IMXK12-DO) evenals meetomvormer-voedingsscheiders voor analoge ingangssignalen (IMXK12-AI) en analoogsignaalscheiders voor analoge uitgang signalen (IMXK12-AO).

De apparaten worden geleverd met 10... 30 VDC om eventuele spanningsschommelingen te compenseren en om een ​​12V voeding voor mobiele toepassingen mogelijk te maken. Het brede bedrijfstemperatuurbereik van -25 tot 70 °C maakt ze ook geschikt voor gebruik in de nabijheid van machines en motoren, waar vaak hogere temperaturen aanwezig zijn.

www.turck.nl
 

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 15.000+ IMP-volgers