www.technologieenindustrie.com
OMRON News

Nieuwe laagspanningsschakelinrichtingen (LVSG), circuitbeveiligingen en voeten met Push-In Plus-technologie

Ideale oplossingen voor omgevingen met sterke trillingen, waarmee het grootste aanbod van paneeloplossingen in de branche wordt gecompleteerd*.

Nieuwe laagspanningsschakelinrichtingen (LVSG), circuitbeveiligingen en voeten met Push-In Plus-technologie

Met de start van de zesde golf apparatuur voor fabrieksautomatisering, hebben we 237 nieuwe modellen in 6 categorieën geïntroduceerd: de series J7KC, J7TC, J7MC, J7KCA en J7KCR laagspanningsschakelinrichtingen (LVSG), de S8V-CP-serie elektronische overstroombeveiligingen voor DC-circuits en de PTF-XX-PU-aansluiting voor LY-relais met Push-In Plus-technologie.

Met onze Value Design-producten streven wij naar een complete oplossing voor paneelbouwers, terwijl ruimte wordt bespaard en de werklast en totale eigendomskosten worden verlaagd. Om dit te bereiken, introduceerden wij Panel Solution, een uniform ontwerp en een uniforme grootte van apparatuur voor bedieningspanelen, in combinatie met onze bedrijfseigen bedradingsmethode, de schroefloze Push-In Plus-technologie.

Onze LVSG-serie biedt een totaalpakket voor een breed scala aan motortoepassingen in elke branche, en de Push-In Plus-technologie is ontwikkeld voor omgevingen met hoge trillingen. De kabel is altijd perfect aangesloten dankzij de krachtige werking van de veer.

Sinds de eerste introductie in april 2016 hebben wij het productaanbod dat is gebaseerd op het gemeenschappelijke ontwerpplatform uitgebreid tot 17.250 modellen in 53 categorieën, waardoor het de grootste serie in de branche is. De producten worden in de frontlinie van de productie-industrie toegepast door meer dan 15.000 wereldwijde bedrijven, die bijvoorbeeld de grootte van bedieningspanelen met ongeveer 30% hebben kunnen verminderen en de bedradingstijd hebben kunnen halveren.

Het assortiment omvat nu bijna alle apparaten die nodig zijn voor bedieningspanelen, van controllers voor machineautomatisering en timers tot schakelmaterieel. Met de introductie van de LVSG-serie levert Omron 80% van alle componenten die nodig zijn in een paneel.

Overzicht van de nieuwe producten:

Laagspanningsschakelinrichtingen: J7KC, J7TC, J7MC, J7KCA en J7KCR

Laagspanningsschakelinrichtingen met Push-In Plus-technologie zijn ideaal voor motortoepassingen zoals transportbanden en pompen, bijvoorbeeld voor assemblagelijnen voor printplaten, verpakkingsmachines en gereedschapsmachines.

Dankzij het uniforme ontwerp wordt de efficiëntie van de klanten in de productie van bedieningspanelen verhoogd, doordat het het ontwerpwerk in de upstream-ontwerpfase reduceert, onderhoudswerkzaamheden vermindert en ruimte bespaart.

www.industrial.omron.nl

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers