www.technologieenindustrie.com
Seco Tools

Seco Tools introduceert Double Turbo-hoekfrezen en snijplaten

Voor fabrikanten die moeite hebben met het behalen van superieure oppervlakteafwerkingen zonder hoog energieverbruik van de machine heeft Seco Tools zijn toonaangevende assortiment hoekfrezen uitgebreid met de nieuwe Double Turbo. De frezen verbeteren ruwbewerkingen en verlagen het energieverbruik in staal, roestvast staal, gietijzer en hogetemperatuurlegeringen met een geavanceerde freesgeometrie. Voor het hoogste productiviteitsniveau maken de gereedschappen gebruik van dubbelzijdige snijplaten met vier snijkanten en geavanceerde freeskwaliteiten van Seco Tools.

Seco Tools introduceert Double Turbo-hoekfrezen en snijplaten
 
De Double Turbo voldoet aan de wensen van zowel kleine werkplaatsen als fabrieken voor massaproductie. Dit systeem wordt gekenmerkt door de zeer accurate geometrie met de meest positieve spiraalhoek die mogelijk is om de kans op oppervlaktefouten te reduceren en een indrukwekkende hoeknauwkeurigheid van 90 graden mogelijk te maken. Met een dergelijke precisie worden de cyclustijden voor het afwerken aanzienlijk korter of, in sommige gevallen, volledig geëlimineerd Double Turbo-frezen zijn verkrijgbaar in 19 metrische varianten met een diameter van 32 mm tot 125 mm en 16 inchmaten van 1,25" tot 5".

De ZOMX16-snijplaten hebben hoge positieve geometrieën voor een effectieve spaanafvoer en lagere snijkrachten. Deze kenmerken minimaliseren trillingen voor langere standtijden en gladde oppervlakte-
afwerkingen. Het dubbelzijdige ontwerp biedt een aanzienlijke besparing van de kosten per snijkant. De ZOMX16-snijplaten omvatten twee geometrieën, ME10 en M12, en twee radii, 0,8 en 1,6. Zowel PVD als Duratomic® CVD-kwaliteiten zijn verkrijgbaar.

Het ontwerp van de Double Turbo hoekfrees maakt efficiënter gebruik van materialen en bronnen, wat zorgt voor een verlaging van de uitstoot van broeikasgas (CO2) voor een meer duurzame en verantwoordere keuze.

Neem voor meer informatie over Double Turbo-snijplaten en de ZOMX16-snijplaten contact op met een lokale Seco-vertegenwoordiger of ga naar onze pagina voor Double Turbo-producten.

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers