www.technologieenindustrie.com
Southco

SOUTHCO introduceert een nieuwe serie beeldscherm bevestigingsarmen met tilt-only functionaliteit

SOUTHCO® introduceerde onlangs haar AV-D30 Tilt Display Mount (T serie), die zorgt voor een makkelijke, betrouwbare aanpassing van de kantelhoek van een beeldscherm voor optimaal comfort voor operators en die is uitgerust met geïntegreerde positioneertechnologie waarmee nauwkeurige regeling en aanpassing mogelijk is.

SOUTHCO introduceert een nieuwe serie beeldscherm bevestigingsarmen met tilt-only functionaliteit

De T-serie maakt moeiteloze positionering mogelijk voor klanten die tilt-only functionaliteit eisen op basis van bewezen geïntegreerde technologie die de noodzaak van permanent onderhoud en aanpassing elimineert. Ontworpen met een volledig afgesloten tegengewichtveer die simpele vingertoppositionering en eenvoudige reiniging mogelijk maakt, biedt de T-serie uitgebreid geteste betrouwbaarheid bij langdurig gebruik.

Productontwerper Glenn Anderson voegt daaraan toe: "Met de nieuwste toevoeging aan de Southco AV-display Mount familie worden de high-end functies van Southco’s meer complexe bevestigingsarmen geboden aan medische, industriële en transporttoepassingen die alleen tilt functionaliteit vereisen.”

Voor meer informatie over de functionaliteit van de T-serie bevestigingsarmen, kunt u terecht op www.southco.com of kunt u de 24/7 klantenservice e-mailen op This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers