www.technologieenindustrie.com
Weland Solutions

Verticale magazijnliften uit Zweden blijven de wereld veroveren

Weland Solutions breidt uit op de Europese markt en versterkt daarmee zijn positie als toonaangevende leverancier van efficiënte en innovatieve oplossingen voor magazijnmanagement en -logistiek – met name dankzij een groeiend netwerk van retailers in zowel Europa als wereldwijd.

Verticale magazijnliften uit Zweden blijven de wereld veroveren

In 2019 werden nieuwe samenwerkingsovereenkomsten getekend met retailers in de Benelux, Tsjechië, Slowakije, Polen, de Baltische staten, Italië, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland, en met retailers in de Scandinavische landen, het Verenigd Koninkrijk en Spanje bestrijkt Weland Solutions nu heel Europa.

"Ons doel is om ons dichter bij de eindklant te positioneren en aldus partner te worden voor de lange termijn en nog betere service en ondersteuning te kunnen bieden. Onze kracht is onze hoge vakbekwaamheid en onze responsiviteit en onze gedrevenheid om nieuwe, op maat gemaakte oplossingen voor onze klanten te creëren", vertelt Björn Karlsson, CEO van Weland Solutions.

Weland Solutions toont zijn oplossingen voor magazijnhandling - Compact Twin, Compact Lift en Compact Double – op de LogIMAT in Stuttgart van 10 tot 12 maart 2020. Vertegenwoordigers van het hoofdkantoor in Zweden en resellers uit Duitsland, Italië, Benelux, Groot-Brittannië, Zwitserland, Oostenrijk, Polen en Tsjechië zullen present zijn.

Aanschaf van het Compact Store WMS systeem

Vorig jaar heeft Weland Solutions het WMS systeem Compact Store aangekocht, een systeem met ondersteuning voor alle taken die deel uitmaken van het normale magazijnbeheer, zoals leveringen, compilatie, prioritering en het opstarten van orderverzameling, alsmede het verplaatsen en aanvullen van goederen en voorraden. Met de juiste producten op de juiste plaats is het stroomlijnen van de complete productie eenvoudig. Niet alleen wordt daarbij de volledige magazijnruimte benut en wordt een maximaal opslagvolume op een minimale oppervlakte gerealiseerd, tevens wordt de verzamelsnelheid verhoogd en de veiligheid van het magazijnbeheer verbeterd.

Weland Solutions is voortdurend actief op het gebied van productontwikkeling in zijn streven om te voldoen aan toekomstige eisen op het gebied van logistiek en warehousing. Hun nauwgezette procedures garanderen een efficiënt voorraadbeheer en producten met langdurige garanties. De afgelopen jaren heeft Weland Solutions maatwerkoplossingen gecreëerd voor bedrijven als Volkswagen, Tetra Pak, Koenigsegg, Bunzl Retail Supplies, Eurostar, Jensen Group, Bright Star Corporation, Tata Steel, Rolls Royce en Rimaster.

"Ondanks ons globale merk, gebeurt alle ontwikkeling, ontwerp en productie nog steeds in Småland, Zweden. Ons concept is sinds de start nog steeds hetzelfde: het leveren van innovatieve oplossingen en Zweedse producten", verklaart Björn Karlsson, CEO van Weland Solutions.

De LogiMat vindt plaats van 10-12 maart 2020 in Stuttgart, Duitsland. Weland Solutions is present in hal 3, stand D50. Neem voor het maken van een afspraak tijdens de beurs of als u vragen heeft, contact met ons op.


Verticale magazijnliften uit Zweden blijven de wereld veroveren
Björn Karlsson, CEO Weland Solutions

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers