www.technologieenindustrie.com
Pyroguard News

MET HET NIEUWSTE TECHNISCHE DOCUMENT VAN PYROGUARD WORDT DE TOON GEZET

Pyroguard, de toonaangevende fabrikant en leverancier van brandwerend veiligheidsglas, heeft de publicatie aangekondigd van het Technische Document 2020, met productinformatie en certificering voor de oplossingen van Pyroguard voor brandwerend glas.

MET HET NIEUWSTE TECHNISCHE DOCUMENT VAN PYROGUARD WORDT DE TOON GEZET

Al bijna 30 jaar produceert Pyroguard brandwerende glasproducten waarmee architecten, ontwerpers en installateurs veilige en fraaie woon- en werkomgevingen kunnen realiseren. En nu heeft het bedrijf zijn uitgebreide technische brochure geactualiseerd, compleet met productoverzichten, toepassingstabellen en datasheets voor het uitgebreide aanbod van oplossingen voor brandveiligheid. Het document kan via de website van de onderneming worden aangevraagd in een Engelse, Franse, Duitse en Spaanse versie.

Het nieuwe document biedt technische ondersteuning voor de toepassing van de producten van Pyroguard. Hieronder vallen alle oplossingen vanaf E30/EW30 tot EI180 en toegevoegde opties op het gebied van inslag, zonne-energie, warmte en akoestiek. Pyroguard biedt het meest veelomvattende programma van brandwerende beglazingen; hierdoor kan het bedrijf uiterst flexibel inspelen op de behoeften van klanten met hoogwaardige oplossingen voor beglazing op maat, zonder beperkingen voor specifieke configuraties.

Daarnaast bevatten de uitgebreide datasheets voor de producten van het bedrijf referentiecodes, bijkomende productkenmerken en technische eigenschappen. Tevens is een overzichtsdiagram beschikbaar dat de productsamenstellingen aangeeft, en een tabel voor de mogelijke toepassingen in samenhang met de bijbehorende testrapporten. Dankzij de beschikbaarheid van deze uitgebreide technische en regelgevende informatie kunnen klanten hun specificaties accurater opstellen, en zo tegemoetkomen aan strenge technische vereisten.

Richard Ainsworth, Group Technical Director van Pyroguard, geeft de volgende uitleg bij de nieuwe brochure: "Het nieuwe Technische Document bevat informatie over onze oplossingen in aluminium, hout en staal. Dit is de perfecte gids voor architecten, ontwerpers en installateurs die brandveiligheidsproducten opnemen in constructie-ontwerpen. Deze rechtstreekse technische ondersteuning is slechts één onderdeel van de allesomvattende pre- en aftersales service die wij onze klanten bieden. Als bedrijf zijn wij altijd beschikbaar om onze klanten te ondersteunen met advies en ervoor te zorgen dat zij de benodigde technische en regelgevende normen binnen handbereik hebben."

Alle oplossingen van Pyroguard die staan vermeld in het Technische Document voldoen, aan het keurmerk CE of UL. Dat betekent dat zij voldoen aan de relevante eisen die staan vermeld in wetgeving op het gebied van gezondheid, veiligheid en milieubescherming. De prestaties van alle Pyroguard-producten zijn getest en gecertificeerd door onafhankelijke instanties waaronder Certifire, BM Trada, Efectis France, Efectis Nederland en TÜV Rheinland. Bovendien werkt Pyroguard met een eigen oven in Frankrijk, als ondersteuning voor het gedreven research- en ontwikkelingsteam, dat zich bezighoudt met productontwikkeling binnen het bedrijf en de instandhouding van hoge normen voor kwaliteitscontrole.

Met het nieuwe Technische Document presenteert Pyroguard diverse producten die geschikt zijn voor hoogwaardige beglazingsoplossingen op maat, zonder beperkingen voor specifieke configuraties. Zo zijn de geharde producten al bij honderden succesvolle projecten geïnstalleerd door leveranciers en aannemers. Naast deze overtuigende staat van dienst beschikt het bedrijf over productievestigingen door heel Europa; dat betekent een grote slagvaardigheid op het gebied van export. Dit nieuwe document is verplichte kost voor architecten, ontwerpers en installateurs die brandwerende beglazingen toepassen.

www.pyroguard.eu
 

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers