www.technologieenindustrie.com
WIDIA

WIDIA Victory: een hogere draaiproductiviteit en lagere kosten voor een breed materialenspectrum

De vele positieve reacties van klanten betrokken bij proefseries toonden het aan: de nieuwe high-performance WIDIA™ Victory™ draaiwisselplaten leveren een verhoogde productiviteit bij een verbeterde oppervlaktekwaliteit en een langere levensduur bij staal, roestvast staal, gietijzer en speciaallegeringen.

WIDIA Victory: een hogere draaiproductiviteit en lagere kosten voor een breed materialenspectrum
"Dit zijn opmerkelijke nieuwe draaioplossingen die tien verschillende grades en veertien verschillende geometrieën omvatten, inclusief vijf nieuwe spaanbreekontwerpen," zegt John Gable, product manager draaiproducten van WIDIA. "In veel gevallen gaat het niet slechts om marginale verbeteringen, maar houden ze eerder een verdubbeling van de productiviteit ten opzichte van andere wisselplaten in."

WIDIA's Victory wisselplaten maken gebruik van coatingtechnieken om de weerstand tegen slijtage te verbeteren en een hogere snelheid en/of voeding mogelijk te maken. Aanvullende behandelingen na de coating zorgen voor een hogere snijkantsterkte om de insnoering van de snijkant te verminderen en de levensduur van het gereedschap te verhogen. WIDIA Victory Wisselplaten worden na het coaten geslepen om een betrouwbare aanligging van de wisselplaat te realiseren, hetgeen bijdraagt aan de betrouwbaarheid van het gereedschap.

"Of het nu gaat om een licht of matig zware draaibewerking onder gunstige condities of zwaar ruw voorbewerken met onderbroken sneden, er staat altijd een WIDIA Victory wisselplaat ter beschikking die uw resultaten zal verbeteren," zegt Gable. "Klanten kunnen meer onderdelen per wisselplaat bewerken en verkrijgen een hogere betrouwbaarheid bij verhoogde snijsnelheden. Een en ander resulteert in een langere standtijd en een hogere productiviteit om onderdelen sneller bij de klant af te leveren."

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers