www.technologieenindustrie.com
Southco

Southco breidt serie displaybevestigingsarmen uit met oplossingen voor eenvoudige montage en grotere verplaatsingsafstanden

Southco heeft zijn serie AV bevestigingsarmen uitgebreid met nieuwe oplossingen voor hoogteverstelling en montage. Met de AV-D32 in hoogte verstelbare arm (W-serie) kan de hoogte van een monitor of display nauwkeurig worden ingesteld volgens de wensen van de eindgebruiker, waardoor intuïtieve positionering mogelijk is zonder extra vergrendelmechanismen om het scherm op zijn plaats te houden.

Southco breidt serie displaybevestigingsarmen uit met oplossingen voor eenvoudige montage en grotere verplaatsingsafstanden

De nieuwste toevoeging aan Southco's AV D serie armen biedt een extra groot bereik voor toepassingen die meer lengte en verplaatsing vereisen, naast positiestabiliteit. De arm uit de W-serie is leverbaar met twee kantelkoppel opties, een constant kantelkoppel of een gecompenseerd kantelkoppel. De arm uit de W-serie biedt ontwerpflexibiliteit waarmee kan worden voldaan aan de unieke vereisten van een verscheidenheid aan displaypositioneringstoepassingen.

De beeldschermarmen uit de AV D-32-serie zijn ontworpen met een stijve basis die bestand is tegen trillingen, aanraakkrachten en zware belastingen, waardoor grotere schermen en monitoren op hun plaats blijven als ze eenmaal in de gewenste positie zijn gezet. Door het flexibele ontwerp is het bovendien mogelijk om de arm pal tegen de muur te vouwen als deze niet wordt gebruikt.

Southco's nieuwe AV-D32 en AV-D40 Display Mount families bevatten ook nieuwe montagemogelijkheden die het mogelijk maken dat één enkele persoon de displayarmen op palen of DIN-rails kan installeren zonder extra gereedschap. De displaybevestigingsarmen kunnen net zo makkelijk weer van de paal of de rail worden afgehaald, terwijl een uniek tweetraps druk- en draaimechanisme voorkomt dat het display per ongeluk loskomt.

Global Product Manager Stewart Beck voegt hieraan toe: "Met onze nieuwe aanvullingen op Southco's AV Display Mount lijn zijn we in staat om stabiele positioneringsprestaties te leveren in een breed scala van toepassingen, waaronder medische en industriële installaties. Ze elimineren de noodzaak voor permanent onderhoud en bijstelling, maken moeiteloos positioneren met de vingertoppen mogelijk en hebben een geteste, reproduceerbare levensduur die is gevalideerd voor 20k bedrijfscycli."

Voor meer informatie over Southco's complete programma AV Display Mounts, ga naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..


  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers