www.technologieenindustrie.com
Vega News

HET JUISTE MEETINSTRUMENT NU NOG SNELLER GEVONDEN

VEGA vult onlineaanbod aan met webshop.

HET JUISTE MEETINSTRUMENT NU NOG SNELLER GEVONDEN

Vanuit het Zwarte Woud met een muisklik de wereld in: zo presenteert VEGA sinds begin dit jaar haar uitgebreide onlineaanbod. Het gaat daarbij om een uitbreiding van de bestaande dienstverlening aan klanten. Naast de persoonlijke contactpersonen, die klanten over de hele wereld over sensoren adviseren, kan de klant het gehele VEGA-assortiment nu ook op www.vega.com ontdekken, configureren en meteen bestellen.
  • Configurator voor het gehele VEGA-productassortiment
  • Informatie over prijzen en levertijden
  • Direct online bestellen
  • Opslaan van configuraties
  • 2D-/3D-tekeningen voor uw geconfigureerde instrument
  • Statusoverzicht van bestellingen
Altijd beschikbaar klantenadvies

Met de nieuwe webshop komt VEGA tegemoet aan de wens van veel klanten om hun volgende meetinstrument eenvoudig en snel online te kunnen kopen. "In het kader van onze in 2020 op de markt gebrachte instrumentseries VEGABAR, VEGAPOINT en VEGAPULS deed deze nieuwe mogelijkheid zich voor", weet Matthias Veith, bij VEGA hoofd marketing, zich te herinneren. Veith noemt de stap om "de toegang tot online bestellen te vereenvoudigen en 24/7 comfortabel advies aan te bieden" dan ook alleen maar logisch. Zo biedt de nieuwe webshop veel ruimte voor extra informatie in de vorm van een overzichtelijke weergave van gedetailleerde productgegevens, waaronder afmetingen, materialen, functie en modelvarianten, aldus Veith.

Minder moeite voor inkoop

Voor de medewerkers van de afdeling inkoop kost de aanschaf van procescomponenten vaak best veel moeite. Om dit werk te verlichten, biedt de webshop de functie 'Nog eens kopen', om zo maar een voorbeeld te noemen. Klanten kunnen hun nabestellingen daarmee automatisch snel en foutloos uitvoeren. Daarnaast heeft de webshop een overzichtelijke navigatiestructuur en uitgebreide filtermogelijkheden, die het makkelijker maken om voor het gezochte instrument meteen de juiste toebehoren te vinden.


HET JUISTE MEETINSTRUMENT NU NOG SNELLER GEVONDEN

www.vega.com

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers