www.technologieenindustrie.com
HMS Industrial Networks AB

Krachtige CAN-FD meerkanaals Ixxat PC interface voor automotive testsystemen en industriële toepassingen

HMS Networks breidt zijn Ixxat® PC-interfaceprogramma uit met de meerkanaals interface CAN-IB 640/PCIe met elk vier kanalen voor CAN-FD/CAN en LIN connectiviteit.

Krachtige CAN-FD meerkanaals Ixxat PC interface voor automotive testsystemen en industriële toepassingen

Moderne auto-systemen en complexe industriële applicaties omvatten vaak meerdere parallelle CAN- en CAN-FD-netwerken die op hetzelfde moment moeten worden aangesloten op test-, bewakings- en/of controlesystemen. Met de meerkanaals Ixxat® CAN-IB 640/PCIe interface maakt HMS netwerkconnectiviteit en -integratie eenvoudig en kostenefficiënt voor gebruikers. Met vier kanalen voor respectievelijk CAN-FD/CAN en LIN connectiviteit komt de CAN-IB 640/PCIe tegemoet aan de behoeften van de meeste toepassingen, met slechts één kaart. Mocht er meer connectiviteit nodig zijn, dan is het mogelijk om meerdere CAN-IB640/PCIe kaarten parallel te gebruiken - een functie die door alle Ixxat CAN interfaces wordt ondersteund, waardoor gebruikers de beschikking krijgen over een smart en schaalbaar netwerk.

Focus op prestaties en intelligentie

De CAN-IB 640/PCIe is een actieve PC-interface met een krachtig onboard microcontrollersysteem, waarmee grote hoeveelheden data in real-time kunnen worden uitgelezen, getimed en gefilterd. De netwerkverbinding gaat via twee D-Sub 9 connectoren, die galvanisch gescheiden zijn ter bescherming van de interfacekaart en het aangesloten PC-systeem.

Flexibele en veelzijdige aansluiting op de PC-applicatie van de klant

Alle Ixxat CAN interfaces worden geleverd met uitgebreide driverpakketten voor Windows en Linux, inclusief SocketCAN. De drivers maken eenvoudige en snelle ontwikkeling van klantspecifieke applicaties mogelijk, met name omdat alle Ixxat PCI kaarten op dezelfde manier vanuit de applicatie kunnen worden gekoppeld. Dit zorgt ervoor dat zeer flexibel en veelzijdig kan worden geschakeld tussen verschillende types Ixxat PC-interfaces, zoals USB, PCIe, PCIe Mini en Ethernet, zonder dat de software van de klant steeds moet worden aangepast. Een eenvoudige monitoringtool voor Windows is inbegrepen, maar HMS biedt daarnaast tal van extra analyse- en configuratietools voor verschillende doeleinden en gebruikssituaties.

Naast de eigen stuurprogramma's zijn er ook gestandaardiseerde API's, zoals de J2534-Passthru of D-PDU API, als optie beschikbaar, wat de connectiviteit met tools van derden, die deze gestandaardiseerde API's gebruiken, vereenvoudigt.

Meer informatie over de nieuwe CAN-IB 640/PCIe en de aangeboden tools vindt u op www.ixxat.com/can-interfaces.

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 15.000+ IMP-volgers