www.technologieenindustrie.com
NORD Drivesystems

Microsite food.nord.com nu geoptimaliseerd voor mobiele apparaten

NORD DRIVESYSTEMS produceert hoogwaardige, kosteneffectieve aandrijftechniek voor de voeding- en genotmiddelenindustrie die voldoet aan strenge eisen qua hygiëne. Speciaal ontwikkeld voor deze tak van industrie, heeft NORD DRIVESYSTEMS haar microsite - http://food.nord.com - nu geoptimaliseerd voor mobiel gebruik (iPhone, Android smartphones, Blackberry etc.). Een aangepaste lay-out zorgt voor een uitstekende leesbaarheid en eenvoudige navigatie. De speciale microsite, die sectorspecifieke oplossingen en producten presenteert, biedt direct toegang tot alle voor de voedingsmiddelenindustrie geschikte aandrijfsystemen.

Microsite food.nord.com nu geoptimaliseerd voor mobiele apparaten
Afbeelding: food.nord.com biedt nu ook een duidelijk gestructureerde introductie tot aandrijfoplossingen voor de voedingsmiddelenindustrie via tablet computers of smartphones.

NORD's productenportfolio omvat natte cel uitvoeringen van motorreductoren die 100% oliedicht, hygiënisch en betrouwbaar zijn. In 2011 introduceerde NORD spatwaterdichte modellen van verschillende reductortypen. Het spatwater ontwerp is gebaseerd op gelijkmatige oppervlakovergangen met grote radii, zonder ondersnijdingen en dode ruimten. Op deze behuizingen hoopt zich daardoor minder vuil op dan op conventionele tandwielkasten. Reinigingsvloeistoffen lopen er makkelijk van af in alle inbouwposities. In combinatie met kostenefficiënte aluminium motoren met een glad oppervlak, vormen de motorreductoren volledig hygiënische oplossingen die kunnen profiteren van extra corrosiebescherming met een NSDtupH oppervlaktebehandeling. Door de NSDtupH behandeling krijgen aluminium producten een corrosieweerstand die te vergelijken is met die van roestvast stalen modellen. Bovendien zijn speciale aanpassingen leverbaar voor het volledige productenprogramma, inclusief de mogelijkheid van een uitgebreid temperatuurbereik, beschermende coatings met vijf jaar garantie en speciale smeermiddelen.

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers