www.technologieenindustrie.com
Southco

Nieuwe RVS Dzus ® Panex kwartdraaischroef van Southco bestand tegen corrosie en hitte

De RVS DZUS® D8 kwartdraaischroef van Southco is de jongste telg in de uitbreiding van het reeds succesvolle DZUS® D8 assortiment van kwartdraaischroeven.

Nieuwe RVS Dzus ® Panex kwartdraaischroef van Southco bestand tegen corrosie en hitte
De roestvrijstalen versie maakt dezelfde makkelijke en snelle installatie mogelijk als de standaard D8-versie, maar garandeert nu ook in ruwe omgevingen een betrouwbare bevestiging. Denk hierbij aan de invloed van hitte, corrosie en trillingen die de werking zouden kunnen bemoeilijken.

De duurzaam ontwikkelde RVS-behuizing van de DZUS D8 biedt zowel esthetisch als op het gebied van tolerantie een grote vooruitgang. Zo zorgt de verbeterde TMT-tolerantie (totale materiaaldikte) voor een robuuste verbinding.

De DZUS is verkrijgbaar in maat 6 in gleuf-, zeskant- en kruiskopuitvoering en is uitbreidbaar met de bijhorende mini clip-on en een opvangbakje voor de rivetten.
De RVS DZUS® D8 kan ingezet worden voor meerdere installietypes.
Productmanager Ben Goater vult aan: “De DZUS® D8 Panex kwartdraaischroef biedt een flexibele, intuïtieve en veelvuldige bevestiging, die perfect bestand is tegen trillingen.”

Voor meer informatie over Southco’s compleet assortiment van DZUS®, kunt u terecht op de website
www.southco.com / DZUS of via e-mail van de 24/7 klantenservice op This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers