www.technologieenindustrie.com
Southco

VERBETERDE VERGRENDELINGEN BIEDEN SUPERIEURE PRESTATIES EN BIJKOMENDE DESIGNOPTIES

Southco biedt zijn types C2 (vergrendeling) en C5 (verzegelde vergrendeling) voortaan optioneel aan met een rubberen stootband. Deze zorgen voor een gelijke verdeling van krachten op de vergendeling en werken zo slijtage, trillingen en lawaai tegen. De stootband is ontwikkeld voor robuuste omstandigheden. Bovendien is hij ontworpen met het oog op de beste mechanische prestaties en compenseert hij verkeerde uitlijningen.

VERBETERDE VERGRENDELINGEN BIEDEN SUPERIEURE PRESTATIES EN BIJKOMENDE DESIGNOPTIES
De C2 en C5 vergrendelingen hebben hun sporen reeds verdiend in industriële toepassingen. Zelfs in ruwe omstandigheden bleken ze excellent te presteren.

De verzegelde C5 beschermt tegen water en stof, en de opties voor het sluiten van beide modellen verzekeren bijkomende zekerheid.

Om bijkomende designopties te creëren biedt Southco de C5 in chroomuitvoering aan, terwijl de C2 twee stijlen meekrijgt: ‘7mm square’ en ‘railway’.

Projectleider Tom Aukzemas vult aan: “ De verbeterde uitvoeringen van de C2- en C5-vergrendelingen zijn prima geschikt voor nieuwe installaties en retrofitprojecten.

Met hun gemakkelijk installatie en werking en hun strak en ‘low profile’-design zijn deze vergrendelingen geschikt voor heel veel toepassingen.”

Voor meer informatie over de verbeterde C2- en C5- vergrendelingen van Southco, bezoek www.southco.com of stuur een e-mail naar de klantendienst op This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers