www.technologieenindustrie.com
Hexagon Manufacturing Intelligence News

HEXAGON INTRODUCEERT GEAVANCEERDE KWALITEITSOPLOSSINGEN VOOR HET AANSTUREN VAN DE AUTONOME TOEKOMST VAN CMM'S

Hexagons Manufacturing Intelligence-divisie introduceert een reeks technologieën om inspectieworkflows te transformeren voor verhoogde productiviteit.

HEXAGON INTRODUCEERT GEAVANCEERDE KWALITEITSOPLOSSINGEN VOOR HET AANSTUREN VAN DE AUTONOME TOEKOMST VAN CMM'S

Hexagons Manufacturing Intelligence-divisie heeft de introductie bekendgemaakt van verschillende technologieën die fabrikanten in staat stellen om kwaliteitsprocessen, coördinatenmeetmachine- of CMM-mogelijkheden en inspectie-efficiëntie te verbeteren.

Terwijl wereldwijd de vraag naar een hoger niveau van inspectieautomatisering groeit, leveren de oplossingen van Hexagon een aantal slimme opties die CMM-operators helpen hun aandacht te verleggen van repetitief handwerk naar meer waardetoevoegende taken, dit alles met behoud van een hoogwaardige doorvoersnelheid.

EYE-D stelt gebruikers op productieniveau in staat om eenvoudig CMM's te besturen, door een werkstuk automatisch te herkennen, uit te lijnen en de juiste inspectieroutine uit te voeren. TEMPO, het geautomatiseerde in- en uitlaadsysteem voor CMM-componenten, maakt zogenaamde lights-out-productie mogelijk, waarbij organisaties volledige inspectiediensten onbemand kunnen draaien.

Het draadloze Digital Control Center (DCC) biedt een onovertroffen niveau van bruikbaarheid voor de interactie met een CMM. Het stelt operators in staat om, overal rond de CMM, snel toegang te krijgen tot metrologische software in een mobiel tabletformaat, waarbij het niet meer nodig is om te schakelen tussen computer en jogbox. Onderdeel van deze oplossingen is een draadloze versie van PULSE, Hexagons CMM-omgevingsmonitoringsysteem, waardoor gebruikers mobiele meldingen ontvangen over alle belangrijke veranderingen in trillingsniveau, vochtigheid, luchtdruk en foutmeldingen.

„De reis naar meer productieautomatisering vereist niet per se één enkele, kostbare transformatie van technologieën en processen. Wij creëren bij Hexagon oplossingen die producenten in staat stellen kleine veranderingen door te voeren die cumulatieve productiviteitswinsten opleveren,” vertelt Ingo Lindner, Director Product Line Management Bridge CMMs, Manufacturing Intelligence-divisie, Hexagon. „Hexagons nieuwe productiviteitsverhogende CMM-technologieën vormen de eerste stap van de transformatieve reis van producenten op weg naar de slimme fabriek en meer inspectieautonomie. Of producenten nu op zoek zijn naar manieren om hun doorvoercapaciteit te verhogen, meetcyclussen te reduceren, of efficiëntere workflows te ontwikkelen, deze oplossingen bieden mogelijkheden om het vertrouwen van kwaliteitsprofessionals in hun bijdrage aan de slimme fabriek te vergroten.”

Het complete aanbod oplossingen is nu beschikbaar in de NAFTA-, EMEA- en APAC-regio's. Meer informatie is verkrijgbaar via lokale verkooporganisaties en dealers van Hexagon.

www.hexagonmi.com

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 15.000+ IMP-volgers