www.technologieenindustrie.com
EPLAN

Eplan EEC One: Nieuwe versie, nieuwe talen

De nieuwe versie van Eplan Engineering Center One (EEC one) doet het motto ‘Integrated industry’ alle eer aan. Niet alleen is de EEC One de enige op de markt die een allesomvattende oplossing garandeert, nu is er ook nog een meertalenfunctie in ondergebracht waardoor taalbarrières in de internationale automatisering tot het verleden behoren. Klanten gebruiken de software wereldwijd voor het genereren van schema’s en hydraulicaplannen. Dat kan nu ook ondermeer in het Russisch en het Chinees.

Eplan EEC One: Nieuwe versie, nieuwe talen
Onderschrift: EEC One heeft nu een meertalenfunctie om internationale barrières te slopen. Zo wordt de internationale communicatie rond automatisering makkelijker

De belangrijkste elementen van de nieuwe EEC One zijn een diepgaande integratie in het Eplanplatform en verdere internationalisering door het toevoegen van vier bijkomende softwaretalen. De bestaande integratie van valuesets, varianten en scripting is eveneens uitgediept. In de toekomst zullen gebruikers van EEC One rechtstreeks de onderdelenbibliotheek van het Eplan Platform kunnen bereiken. De geselecteerde onderdelen en hun eigenschappen worden rechtstreeks geïmporteerd in EEC One en kunnen direct gebruikt worden voor verder gebruik. De voordelen zijn duidelijk: een toegenomen automatisering van het ontwikkelen van schema’s, minder raadpleging nodig van de handleiding, lagere foutmarges en een gebruiksvriendelijke werking. Uiteraard ondersteunt de nieuwe versie ook het nu gangbare Eplan Platform 2.2.

Automatisering conform de norm
Bedrijven die actief zijn in de Amerikaanse markt moeten hun systemen en installaties zo ontwikkelen dat ze niet alleen de IEC-normen naleven, men moet ook de ladderdiagrams effectief beheersen. De nieuwe versie van EEC One genereert schema’s conform deze eis. Bovendien kan men eenvoudig schakelen tussen IEC-schema en het ladderdiagram. Afhankelijk van de voorafgaande instelling worden de schema’s volgens de IEC-standaarden dan wel op basis van het ladderdiagram. Het grote praktische voordeel hieraan is dat meerdere doelmarkten kunnen bediend worden vanuit één gegevensbron.

Multigetalenteerd - nu in 6 talen
Met de invoering van 4 nieuwe talen (Frans, Spaans, Russisch en Chinees) is het EEC One platform klaar voor een globale markt. Ontwerpingenieurs kunnen nu via het Eplan platform automatisch projecten in hun eigen taal produceren. Dat heeft als voordeel dat taalbarrières verdwijnen en dat de efficiëntie van de software verhoogt. Internationale bedrijven met divisies in meerdere landen zullen deze faciliteit ongetwijfeld snel waarderen. De Engelstalige en Duitse versie van EEC One hebben zich alvast binnen de tijdspanne van één jaar onmisbaar gemaakt.

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers