www.technologieenindustrie.com
Wika News

Compacte kogelkraan ook voor zware toepassingen

Als eerste afsluiter of voor het aansluiten van drukmeetinstrumenten: De nieuwe kogelkraan, model BV, is geschikt voor diverse toepassingen. Hij is verkrijgbaar in proces- en instrumentuitvoering.

Compacte kogelkraan ook voor zware toepassingen

De instrumentatieafsluiter is compact en kan daarom ook in een ruimtebesparende omgeving worden geïntegreerd, zoals een bedieningspaneel. Door zijn robuustheid is het model BV geschikt voor zware toepassingen en processen met kritische media. De drukdelen komen overeen met de veiligheidsfactor 4:1, de lekdichtheid is getest volgens BS 6755 / ISO 5208, lekhoeveelheid A. Een antistatisch ontwerp, een uitblaasveilige klepspindel en zelfontlastende klepzittingen zorgen voor een veilige werking van de kogelkraan. De hoogwaardige verwerking van de binnenste delen maakt bovendien een constante nauwkeurige en soepele werking mogelijk.

Voor het model BV biedt WIKA een toepassingsspecifieke montage met een meetinstrument. Een dergelijke instrumentaansluiting wordt kant-en-klaar geleverd en op lekkage getest.

www.wika.nl
 

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 15.000+ IMP-volgers