www.technologieenindustrie.com
Hexagon Manufacturing Intelligence News

HEXAGON VERHOOGT DE EFFICIËNTIE VAN HET LADEN VAN COMPONENTEN MET NIEUWE CMM VOOR GROTE VOLUMES

De open constructie van DELTA OPERA levert ongekende efficiëntie en vertrouwen in het laden van zeer grote werkstukken.

HEXAGON VERHOOGT DE EFFICIËNTIE VAN HET LADEN VAN COMPONENTEN MET NIEUWE CMM VOOR GROTE VOLUMES

Hexagon introduceerde vandaag de DELTA OPERA, de CMM voor grote volumes die het inladen van zeer grote onderdelen in industriële omgevingen vereenvoudigt. De unieke open constructie van DELTA OPERA stelt gebruikers in staat om componenten vanaf drie zijden van de CMM in te laden, waardoor het inladen van componenten sneller en flexibeler wordt en wat de werkstukken beschermt door het vermijden van botsingen met de CMM-constructie.

DELTA OPERA is ideaal voor grote toepassingen in de lucht- en ruimtevaart- en de metaalsector en maakt het mogelijk te laden vanaf de voorkant, achterkant en een zijkant van het meetvolume. DELTA OPERA kan ook een kleinere voetafdruk in de fabriek realiseren in vergelijking met traditionele portaalmachines, wat de kosten van temperatuurbeheer vermindert.

„Voor producenten die zeer grote werkstukken inspecteren kan het laden van onderdelen naast tijdrovend ook een uitdaging zijn,”
vertelt Marco Mussino, Product Manager en Project Management Leader, Manufacturing Intelligence, Hexagon. „Met de innovatieve DELTA OPERA wordt het laden van onderdelen eenvoudiger gemaakt, wat efficiëntere inspectie mogelijk maakt. Met zijn open constructie en uitmuntende prestaties is de DELTA OPERA de meest significante ontwikkeling in CMM's voor grote volumes in vele jaren.”

Naast dat hij hoge prestaties levert, wordt de DELTA OPERA geleverd met een reeks aan bruikbaarheidsverbeteringen, waaronder lichtindicators voor snelheid en status, en Hexagons naadloze tasterkopwisselsysteem Handmatige Toepassingswisselaar (MAC).

www.hexagonmi.com

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers