www.technologieenindustrie.com
Southco

Nieuwe vergrendelbare verzonken hendel van Southco kan snel worden gemonteerd en zorgt voor extra veiligheid

Southco's P2 Flush Pull Lockable combineert de betrouwbaarheid en snelle montage van de standaard P2 productreeks met de extra veiligheid van een geïntegreerde sluitnok. Deze eendelige constructie omvat enkelgat paneelinbouw en ingebouwde borgplaatjes die zich vastklikken achter het paneel om zonder extra gereedschap de hendel op zijn plaats te houden, en zo montagetijd en -inspanning verminderen.

Nieuwe vergrendelbare verzonken hendel van Southco kan snel worden gemonteerd en zorgt voor extra veiligheid
De uitbreiding met een geïntegreerde Southco sluitnok zorgt voor extra beveiliging bij panelen, deuren, meubels en uiteenlopende behuizingen. Zowel als linker- en rechterhand vergrendelingstijl leverbaar, is de P2 Flush Pull Lockable ook op aanvraag leverbaar met een aangepast toetsslot. Voor extra gemak kan het slot ook zodanig worden aangepast, dat het in dezelfde applicatie ook werkt met andere Southco sloten.

Project Manager James Stroud voegt toe: "De P2 Flush Pull Lockable is een praktische en snelle manier om zowel een betrouwbare hendelfunctie als een veilige vergrendeling te realiseren bij toepassingen die extra beveiliging nodig hebben."

Voor meer informatie over de functionaliteit en veiligheid van de P2 Locking Handle Pull Assebly, kunt u terecht op www.southco.com of e-mail de 24/7 klantenservice op This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers