www.technologieenindustrie.com
Spacewell News

EVBox maakt zijn kantoren slimmer met Spacewell

EVBox, producent van laadpalen voor elektrische voertuigen, is een snelgroeiende onderneming in een groeisector. Met meer dan 100.000 oplaadpunten in meer dan 55 landen helpt het bedrijven en steden om bij.

EVBox maakt zijn kantoren slimmer met Spacewell

Employee experience
Om de werknemers een aangename, efficiënte en stimulerende werkomgeving te bieden, is EVBox een samenwerking aangegaan met Spacewell. Dankzij slimme software die connecteert met het Internet of Things, zal het bedrijf in zijn nieuwe kantoor in Amsterdam continu opvolgen hoe werkplekken en vergaderzalen gebruikt worden. Het blijft overigens niet bij monitoren en optimaliseren van 5.000 m² kantoorruimte gespreid over 3 verdiepingen, de gegevens zullen daarna ook in realtime ter beschikking worden gesteld van de werknemers via gebruiksvriendelijke mobiele touchpoints.

Spacewells Cobundu platform geeft ons niet alleen inzicht in het werkplekgebruik, het ondersteunt ook onze medewerkers. Als pijlsnel groeiend bedrijf willen we de beste talenten aantrekken en een slimme werkomgeving is daarvoor een belangrijke troef,” zegt Deborah Prinsen-Puddefoot, Real Estate & Facility Services Manager bij EVBox.

We kijken alvast uit naar een energieke samenwerking!

www.spacewell.com

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 15.000+ IMP-volgers