www.technologieenindustrie.com
Hexagon Manufacturing Intelligence News

HEXAGON MAAKT HXGN SFX

ACTIVABEHEER PRO BESCHIKBAAR VIA ONLINE SHOPKlanten kunnen nu zelf instappen in het PRO-pakket voor de bewaking van metrologische apparatuur in de cloud via shop.hexagonmi.com.

HEXAGON MAAKT HXGN SFX

Hexagons Manufacturing Intelligence-divisie heeft HxGN SFx Activabeheer, een geavanceerde oplossing die in realtime metrologische apparatuur bewaakt, geïntegreerd in de online shop. Klanten kunnen nu eenvoudig zelf een online abonnement nemen op het PRO-pakket.

HxGN SFx Activabeheer stelt CMM- en laser trackeroperators en kwaliteitsmanagers in staat om de prestaties van metrologische bedrijfsmiddelen te monitoren via een gecentraliseerd dashboard, wat realtime besluitvorming mogelijk maakt en meer inzicht geeft in de oorzaken van uitvaltijd en de behoefte aan extra capaciteit. In de PRO-versie van de oplossing zien we een aantal mogelijkheden terug uit de Lite-versie, zoals het meten van de Algemene Apparatuureffectiviteit (OEE in het Engels) en het monitoren van CMM-snelheid, inspectiedoorlooptijd en routinevoortgang.

HxGN SFx Activabeheer is nu verkrijgbaar via shop.hexagonmi.com, , zodat klanten zelf eenvoudig kunnen upgraden naar de PRO-versie. Klanten krijgen direct toegang tot de software, die door het cloud-gebaseerde model altijd van onmiddellijke updates geniet. Klanten kunnen de software eveneens op flexibele wijze schalen naar hun behoeften, met eenvoudig beheer van abonnementen en verlengingen.

Greg Holdsworth, SFx Markt- en Productmanager bij Hexagons Manufacturing Intelligence-divisie, zegt: „Producenten kunnen veel sneller inspringen op veranderende zakelijke behoeften als ze directe toegang hebben tot de software die ze nodig hebben om hun uitdagingen het hoofd te bieden. Dankzij de beschikbaarheid van HxGN SFx Activabeheer PRO in onze online shop kunnen klanten eenvoudig beginnen met het monitoren van hun kwaliteitssystemen en het genereren van de realtime gegevens die slimmere productie mogelijk maken.”

www.hexagonmi.com

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers