www.technologieenindustrie.com
Pilz News

PILZ OP DE SPS CONNECT 2020 – NIEUW HEKSYSTEEM PSENMECH MET VERGRENDELING VOOR PERSOONS- EN PROCESBESCHERMING

Het nieuwe heksysteem PSENmech met vergrendeling is vanaf nu beschikbaar. Met dit systeem biedt Pilz een economische basisoplossing voor de veilige bewaking van beweegbare afschermingen.

PILZ OP DE SPS CONNECT 2020 – NIEUW HEKSYSTEEM PSENMECH MET VERGRENDELING VOOR PERSOONS- EN PROCESBESCHERMING

Met het heksysteem PSENmech wordt het hek veilig dicht gehouden totdat de machine of installatie is gestopt. Zolang de deur openstaat, wordt een onbedoelde herstart van de gevarenbeweging voorkomen. Verder kan het heksysteem PSENmech met vergrendeling worden aangevuld met een noodontgrendeling en nooddeblokkering, waardoor het op begaanbare deuren kan worden gebruikt. Het heksysteem PSENmech met vergrendeling is geschikt voor de persoons- en procesbescherming in tal van branches.

Robuust, belastbaar en flexibel!

Het heksysteem met een kopdeel en 3D-bedienpen van metaal is ongevoelig voor water, vuil en stof. PSENmech heeft dankzij zijn robuuste design een lange levensduur en een hoge mechanische belastbaarheid en kan bovendien door de keuzemogelijkheden tussen verschillende bedienpennen en meerdere bedieningsrichtingen snel, eenvoudig en flexibel door de gebruiker worden geïnstalleerd. Het heksysteem zorgt zo voor een hoge beschikbaarheid.

Samen met de configureerbare veilige kleine besturingen PNOZmulti 2 biedt PSENmech een economische totaaloplossing voor de hekbewaking met vergrendeling uit één hand.

www.pilz.com

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 15.000+ IMP-volgers