www.technologieenindustrie.com
ProSoft Technology

Thomas Crone: Nieuwe president en CEO van ProSoft Technology® Inc.

ProSoft Technology, Inc., wereldwijd leidend bedrijf op het vlak van industriële communicatie, is verheugd om aan te kondigen dat Thomas Crone de functie van president en CEO aanvaard heeft. Zijn nieuwe functie zal hij per direct opnemen.

Thomas Crone: Nieuwe president en CEO van ProSoft Technology® Inc.
“Onze zoektocht naar een nieuwe CEO begon in de lente,” aldus Gary Joke, voorzitter van de Raad van Bestuur van ProSoft Technology. “Met de hulp en begeleiding van het zoekteam van Korn/Ferry International zochten we een ervaren kandidaat die niet enkel ervaring heeft in de industriële automatiseringsbranche, maar ook in wereldwijde verkoop, marketing en businessmanagement. Het belangrijkste is dat we iemand vonden die sterk past binnen onze ProSoft bedrijfscultuur. Thomas Crone beantwoordde aan al onze criteria.”

Thomas Crone beschikt over een breed scala aan ervaringen die ProSoft Technology naar een hoger niveau zullen brengen.

Voorheen was Thomas Crone executive vice president en chief marketing officer van Valin Corporation, producent van procescontrole- en automatiseringsoplossingen.

Bij Valin was hij vanuit de USA verantwoordelijk voor de wereldwijde distributiestrategie van 5 divisies, 15 projecten en 250 werknemers. Onder Thomas Crone leiderschap boekte het bedrijf een continue organische groei en werden meerdere overnames gerealiseerd. Dat resulteerde in één van de snelst groeiende bedrijven in de States volgens Inc. Magazine en volgens Business Journal was Valin Corporation zelfs het grootste en snelst groeiende private bedrijf van Silicon Valley.

“Ik volgde de evolutie van ProSoft Technology al een tijd en ik ben vereerd dat ik dit sterk merk met buitengewone producten mag vertegenwoordigen, “ aldus Thomas Crone. “ Eén van de zaken die mij aantrok in ProSoft Technology was dat men een goede visie heeft: think globally, act locally. Deze filosofie vind je in elke deel van het bedrijf terug. Verkoop en service worden ter plaatse verzorgd, door mensen in dezelfde tijdszone en die dezelfde taal spreken. Wat me ook onweerstaanbaar aantrok bij ProSoft Technology is de ‘can-do’, ‘get-it-done’ en ‘larger-than-life’-attitude die je in elk facet van het bedrijf terugvindt. Ik kijk er enorm naar uit om de komende jaren deel uit te maken van deze dynamische groep. “

Thomas Crone is verhuisd van San Fransisco naar Bakersfield en zijn vrouw Nancy zal hem binnenkort vergezellen.

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers